K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Λεβαδειακός Κ20 4-0

DSCN6293Χωρίς να βρει καμία αντίσταση και έχοντας όλους τους παίκτες σε εξαιρετική κατάσταση, η Κ20 της Βέροιας επικράτησε εύκολα της αντίστοιχης του Λεβαδειακού με 4-0. Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Σταυρού, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου ήταν ιδιαίτερα βαρύς και δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου υπερίσχυσε σε όλους τους τομείς και από το πρώτο λεπτό επέβαλλε τον ρυθμό της. Η πίεση ψηλά, σε συνδυασμό με τις γρήγορες αλληλοκαλύψεις, βοήθησαν τη “Βασίλισσα” να κλέψει πολλές φορές τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και να βγαίνει γρήγορα στην επίθεση, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στα μετόπεισθεν των “πρασίνων”.

Τον “χορό” των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Χαραλαμπίδης, για να έρθει η σειρά του Ρογγότη στο 25′ να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων και να απλοποιήσει τα πράγματα πριν βγει το μισάωρο του αγώνα. Μέχρι την ανάπαυλα η “Βασίλισσα” βγήκε αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Ντελέκου, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα που θα “κλείδωνε” οριστικά τη νίκη.

Το 3-0 σημείωσε ο Στέφανος Ντόγος στο 56′, με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει δέκα λεπτά αργότερα το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της “Βασίλισσας”. Με τη νίκη αυτή το συγκρότημα του Στέφανου Γαϊτάνου έφτασε τους 17 βαθμούς και ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη των Βασίλη Φασίδη και Δημήτρη Ντούφα.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μαυρόπουλο και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης (46′ Παπαδόπουλος), Σαρακατσιάνος, Κιοσκερίδης, Σιμηχανίδης, Ρογγότης, Ντόγος, Τάνης, Μελικιώτης (73′ Πέτκος), Στασινόπουλος (57′ Αλιατίδης), Χαραλαμπίδης.

Λεβαδειακός Κ20 : Ντελέκος, Γοργάκης, Αθανασιάδης, Σελάνζι, Νάκος (53′ Κυπραίος), Αντωνιάδης, Βασιλείου (58′ Αντωνίου), Τόπι, Σπάρος, Κουτσούκης, Σμυρναίος (58′ Παντελίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected