Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Καβάλα ’86 1-0

Άξια νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με  σκορ 1–0, με την αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε η Κιουτάχιαλη στο 18’, με άπιαστο σουτ μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν παρά πολύ καλή, παρόλο που ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν βροχερός και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν βοηθούσε ώστε να γίνει το παιχνίδι σύμφωνα με τις δυνατότητες της γηπεδούχου ομάδας.  Ο Αγροτικός Αστέρας είχε την πρωτοβουλία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας  κλασικές ευκαιρίες με την Σπυριδωνίδου, καθώς και πολλά σουτ από τις Κιουτάχιαλη και Μουρατίδου, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων. Από τις φιλοξενούμενες, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα η τερματοφύλακας Ζλητίδου, η οποία σταμάτησε το δείκτη του σκορ στο 1–0.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελλάκη,  Κακαλέ, Στρίμπα, Φείμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου (88′ Ζέρβα), Κωνσταντινίδου (89′ Δούμου), Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Τσαγκαλίδου (57’ Παπαδοπούλου).

Καβάλα ’86 : Ζλητίδου, Αποστολίδου, Χ’’Παπαθεοδωρίδου, Κουντουρογιάννη, Κουπετσίδου Σ., Αρσενίου, Παπαϊωάννου, Τριανταφυλλίδου, Τσιλιγκίρoγλου (46′ Ζαπάρτα / 87′ Κυρκιώτη), Κουπετσίδου Β. , Βασιλειάδου.

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected