Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Πανθρακικός (2-2) Βασικός ο Διούδης

5e948435a69118904e766515f7d1a885_LΟ Άρης δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση αφού δέχθηκε δυο γκολ από τον Πανθρακικό μέσα στο «Βικελίδης», με αποτέλεσμα να μείνει στο 2-2 και να κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε στη σεζόν…

Τελευταίος έμεινε ο Άρης ο οποίος στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων δεν κατάφερε να πάρει τρίποντο… ανάσα στην έδρα του και να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Οι «κίτρινοι» αιφνιδιάστηκαν δυο φορές από τον Πανθρακικό, είδαν τον Κάσες να κάνει… ότι θέλει στο πρώτο ημίχρονο και το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν ήταν να «σώσουν» τον ένα βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο γκολ του Τσουμάνη, με τον Μανιά να έχει ισοφαρίσει προσωρινά, αλλά πέραν τούτου ουδέν! Η αδυναμία της ομάδας της Θεσσαλονίκης να φτιάξει φάσεις στην εστία του Πανθρακικού αλλά και να τελειώσει τις λίγες που έκανε, οι οποίες και κατέληξαν στα χέρια του πολύ καλού Σέρεμετ, κόστισαν ξανά τους βαθμούς και πλέον η θέση του Άρη κρίνεται κάτι παραπάνω από άσχημη.

Ο Πανθρακικός από την πλευρά του, πήγε στη Θεσσαλονίκη για το καλύτερο δυνατό και μόλις στο 6’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με το ωραίο γκολ του Κάσες. Οι Θεσσαλονικείς θέλησαν να αντιδράσουν, έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μανιά στο 23’ αλλά η χαρά τους κράτησε ελάχιστα καθώς στο 27’ ο Κάσες ήταν αυτός που έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα της Κομοτηνής. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του Άρη έδειξε να βελτιώνεται, η ομάδα του Μιλίνκοβιτς πίεσε, αλλά στο καλό της διάστημα έπεσε πάνω στον πολύ καλό Σέρεμετ ο οποίος έκανε μια σειρά εξαιρετικών επεμβάσεων που διατήρησαν το προβάδισμα του Πανθρακικού. Τελικά, ο Άρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Τσουμάνη, όμως, από το 64’ όταν και έγινε το 2-2, δεν έφτιαξε άλλες φάσεις για να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας…

Άρης : Διούδης, Ψυχογιός, Πουλίδο (37′ Κύργιας), Ηρακλής, Τσουμάνης (78′ Μαργαρίτης), Έλσνερ, Οικονομόπουλος, Τάτος, Ουντότζι, Αγγελούδης (57′ Σταυρόπουλος), Μανιάς.

Πανθρακικός : Σέρεμετ, Ντιόγκο, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Λαδάκης (79′ Μερίνο), Μαξίμ, Τζάνης (52′ Εμπό), Κάσες (74′ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Ιγκόρ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected