Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Προβληματισμός για Καραγεωργίου

9f5ec8efb960f971d4fb4b232f7ae7e3_LΑπογοητευμένος από τη συμπεριφορά των παικτών του στο ανασταλτικό κομμάτι εμφανίζεται ο Νίκος Καραγεωργίου κι ετοιμάζεται για νέο «φροντιστήριο» στο κομμάτι της τακτικής.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, πέραν του ότι είναι λάτρης της καλής αμυντικής λειτουργίας και πάντα «φτιάχνει» ομάδες που είναι «σφιχτές» στ μετόπισθεν, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τους Βοιωτούς έριξε όλο το βάρος στο κομμάτι της τακτικής. Μετά τα πρώτα δυο ματς, φάνηκε να υπάρχει μια βελτίωση, ωστόσο, στη Βέροια η ομάδα του Καραγεωργίου τα… μούσκεψε κυρίως στις στημένες φάσεις κάτι που τον απογοήτευσε ιδιαίτερα και το τόνισε κι ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Τα τέσσερα τέρματα που δέχθηκε ο Λεβαδειακός ανέβασαν το παθητικό του στα 25, με την άμυνα της ομάδας να παραμένει η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Για ομάδα… Καραγεωργίου, αυτό θεωρείται αρκετά «βαρύ» κι ο Καβαλιώτης τεχνικός αναμένεται να ανοίξει νέο «κύκλο» μαθημάτων… τακτικής προκειμένου να διορθωθούν οι ανορθογραφίες και να επιστρέψει η ομάδα της Βοιωτίας στα θετικά αποτελέσματα.

*onsprorts.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected