Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Λευκάδια 0-0

9202007f6b96cbbb17b763e7f32cb0bc_XLΣυνέχεια στις θετικότατες εμφανίσεις και στο εντυπωσιακό αήττητο σερί τους έδωσαν τα Λευκάδια, που επέστρεψαν από τα Τρίκαλα με τον βαθμό της ισοπαλίας, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν ο Σωκράτης Λαμπριανίδης ήταν πιο προσεκτικός στις δύο πολύ καλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στο σημερινό 90λεπτο.

Το παιχνίδι έγινε σε έναν ιδιαίτερο βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι, με ανεβασμένη ψυχολογία τόσο λόγω της αλλαγής προπονητή όσο και την ισοπαλία στη δύσκολη έδρα της Κύμης, είχαν στόχο μόνο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο “κυνήγι” της ανόδου. Από την άλλη πλευρά οι “κυανόλευκοι” επιδίωκαν το θετικό αποτέλεσμα στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων και ανάλογα της εξέλιξης της αναμέτρησης, να “κλέψουν” τη νίκη.

Σημαντικές απώλειες κατά τη διάρκεια του αγώνα για την ομάδα των Λευκαδίων ο Χρήστος Ζαρογιάννης, που ένιωσε “σφύξιμο” στο δικέφαλο και έδωσε τη θέση του στον Βασίλη Γιαουτζή, αλλά και η αποβολή του Λάντι Κόλα στο 83′, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο οποίος χάνει το ντέρμπι με το Μακροχώρι την επόμενη αγωνιστική. Η ομάδα του κ. Παπανώτα ήταν και πάλι ανταγωνιστική, είχε πάθος, δύναμη στις μονομαχίες αλλά και καλό transition στην επίθεση. Είναι πλέον φανερό πως ο ΠΑΣ αποκτά “μέταλλο” με την πάροδο του χρόνου και αποτελεί έναν δυσεπίλυτο…γρίφο για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ας δούμε την αναμέτρηση όπως την κατέγραψε live η ιστοσελίδα trikalascore.gr

-Ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο, παρουσία 40 θεατών.

-Λασπομαχίες στα πρώτα λεπτά χωρίς τίποτα αξιόλογο. Δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

-Μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς κάτι αξιόλογο.

-Μπαλιά “τρύπα” του Κόλα για το Βουκέλια, τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, πλασάρει επάνω στον γκολκίπερ των Λευκαδίων χάνοντας μεγαλη ευκαιρία (12′).

-Παραμένει το 0-0 στο 15′.

-Τίποτα αξιόλογο, βρισκόμαστε στο 23′

-Κίτρινη κάρτα στον Τεντολούρη για δυνατό φάουλ επάνω στον Μπρέγκου.

-Κακό παιχνίδι χωρίς φάσεις.

-Κίτρινη κάρτα και στον Μπόντε στο 38′.

 -Στο 43′ ο Λαμπριανίδης μετά από πάσα του Ζαρογιάννη, τετ α τετ με τον Ψωμιάδη αποκρούει σωτήρια ο κίπερ των Τρικάλων.

-Στο 45′ “κιτρινίζεται” ο Δημητριάδης για φάουλ επάνω στο Στάμο.

-Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0 στο δημοτικό στάδιο, έπειτα από ένα μέτριο Α’ ημίχρονο.

-Οι δύο ομάδες από μία καλή στιγμή, αλλά τα Τρίκαλα σε γενικές γραμμές “πατούν” καλύτερα στο βαρύ τερέν του δημοτικού σταδίου.

-Πρώτα λεπτά στην επανάληψη χωρίς κάτι αξιοσημείωτο.

-Το παιχνίδι γίνεται πολύ δυνατό με τα Τρίκαλα να πιέζουν.

-70 λεπτά συμπληρωμένα με το αποτέλεσμα να παραμένει ισόπαλο.

-Ωραία κίνηση του Λαμπριανίδη, σε πολύ καλή θέση, σουτ η μπάλα άουτ.

-Στο 83′ τα Λευκάδια μένουν με 10 λόγω αποβολής του Κόλα

Συνθέσεις

Τρίκαλα : Ψωμιάδης, Ηλίας Μ., Κάλφας, Λουϊζίδης, Σακελλαρίδης (55′ Γέφτιτς), Στάμος, Μπόντε, Κόλα, Βουκέλια, Τεντολούρης (78′ Ιωαννίδης), Σταντσέσκι

Λευκάδια : Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Κόλα, Μπρέγκου, Μισαηλίδης Μ., Πίττος, Ζαρογιάννης (56′ Γιαουτζής), Λαμπριανίδης, Μισαηλίδης Π., Έξαρχος (90+2′ Κουκουράκης), Δημητριάδης (74′ Παρσόπουλος)

*Με την πολύτιμη βοήθεια του trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected