Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Σάββατο το Λαρισαϊκό ντέρμπι

matosreferiΗ 10η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής έχει στο πρόγραμμα της, Λαρισαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Μαχητή Τερψιθέας και τον Αμπελωνιακό. Ο αγώνας αναμένεται να γίνει στην φυσική έδρα του Μαχητή, με τους «κυανόλευκους» να είναι αρκετά χαρούμενοι για αυτή την εξέλιξη, που τους επιτρέπει να γυρίσουν σπίτι τους.

Οι γηπεδούχοι κατέθεσαν αίτημα η αναμέτρηση να γίνει το Σάββατο (7.12) σε αυτό συμφώνησε κι ο Αμπελωνιακός, καθώς την επόμενη ημέρα παίζει εντός έδρας η ΑΕΛ και σίγουρα θα τραβήξει την προσέλευση του κόσμου. Η απάντηση θα δοθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα, αλλά δύσκολα θα είναι αρνητική, οπότε άλλο ένα ντέρμπι της Λάρισας θα πάει το Σάββατο. Στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» επικρατεί αισιοδοξία, αφού επιστρέφουν στις προπονήσεις, οι Βλησαρούλης, Μάτος και Μαλάκος. Αντίθετα, τιμωρημένος θα είναι ο Σαββίδης.

Από την άλλη το σύνολο του Γιάννη Γκαμπέτα, μπορεί να ηττήθηκε από τη Νάουσα την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο, αισιοδοξεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στους βαθμούς με αντίπαλο τον Μαχητή Τερψιθέας.

*rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected