Football League

Δόξα Δράμας – Το…μάρμαρο οι παίκτες!

doxaDramas34_610x400Η άσχημη βαθμολογική θέση που έχει σήμερα η Δόξα Δράμας, έχει θορυβήσει τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της δραμινής ΠΑΕ, που βλέποντας μπροστά τον κίνδυνο μιας εκδοχής υποβιβασμού να διαγράφεται πλέον ορατός, αποφάσισαν να ενεργοποιηθούν με στόχο να αλλάξει η άσχημη κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Με το βάρος να χρεωθούν έναν υποβιβασμό και τις όποιες συνέπειες του προχώρησαν σε ένα έκτακτο συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ. Αρχικά σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι πληροφορίες υπήρχε η σκέψη για εξέταση του θέματος του προπονητή. Ωστόσο απορρίφθηκε κάθε τέτοια περίπτωση, καθώς μια αλλαγή προπονητή θα έφερνε αναστάτωση στο υπάρχον σκηνικό. Έτσι, προτιμήθηκε να εξεταστεί η περίπτωση ανακατατάξεων στο έμψυχο υλικό της ομάδας.

Υπάρχει πρόταση, η οποία εξετάζεται, για την αποχώρηση πέντε έως επτά παικτών από το ρόστερ. Παίκτες οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα και επιβαρύνουν, χωρίς το ανάλογο αντίκρισμα, τα ήδη επιβαρυμένα και δύσκολα στην διαχείρισή τους οικονομικά της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν, από τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, θα γίνουν μία έως δύο ενισχύσεις σε θέσεις που υποφέρει η ομάδα (επιτελικός μέσος και σέντερ φορ) και τα υπόλοιπα θα μπουν στο ταμείο προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Βέβαια οι λύσεις που θα έχει στην διάθεση του ο προπονητής θα μειωθούν σημαντικά αλλά τουλάχιστον θα ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες ή παίκτη-κλειδί που θα δώσει λύσεις στο αγωνιστικό αδιέξοδο και κατά κύριο λόγο στο πρόβλημα του σκοραρίσματος που έχει η Δόξα και της έχει στοιχήσει πολλούς βαθμούς φέρνοντάς την στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ήδη, όπως αναφέρεται, έχουν γίνει κάποιες πρώτες κρούσεις με παίκτες του ρόστερ και με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Φυσικά υπάρχουν κάποια σημαντικά εμπόδια στην πραγματοποίηση αυτού του πλάνου. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να δεχθούν οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας να λύσουν τα συμβόλαια τους και από την άλλη να βρεθούν ποδοσφαιριστές που να δεχθούν να έρθουν στην Δράμα με τα χρήματα που είναι σε θέση να διαθέσει η δραμινή ομάδα.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι μετά από το παιχνίδι της Κυριακής να γίνει νέο συμβούλιο το οποίο θα προχωρήσει σε αποφάσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν λεχθεί, η τελική κατάληξη του αγώνα θα επηρεάσει σε ένα βαθμό μόνο το μέγεθος των αποφάσεων που θα παρθούν και κυρίως τον αριθμό των παικτών που θα οριστεί να αποχωρήσουν.

Τα αγωνιστικά νέα

Στην τελική ευθεία μπήκε από την Παρασκευή η προετοιμασία της Δόξας Δράμας. Μετά την προνθέρμανση, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε ασκήσεις ανάπτυξης στο μισό γήπεδο για να ακολουθήσει διπλό από τον Κώστα Βασιλακάκη. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μανόλης Λιαπάκης, Μπάμπης Περπερίδης, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Χρήστος Αμανατίδης. Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 10:30 το πρωί στο γήπεδο της ομάδας και στη συνέχεια ο προπονητής θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή για το κυραικάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected