Γενικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 10ης αγωνιστικής

pregame

Με τη 10η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή 8/12 το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο 3ος όμιλος, που κατά γενική ομολογία αποτελεί τον πλέον αμφίρροπο από τους έξι της κατηγορίας, περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Η πρωτοπόρος Λαμία δοκιμάζεται στον αήττητο και με μηδέν παθητικό ΑΟ Κύμης ενώ το ντέρμπι της Ημαθίας ανάμεσα στα Λευκάδια και το Μακροχώρι, δεσπόζει στο μεθαυριανό πρόγραμμα. Ας δούμε το ρεπορτάζ των ομάδων στο pre game που όπως κάθε αγωνιστική σας παρουσιάζει το Imathia Sports News, με το παιχνίδι της Τερψιθέας να διεξάγεται αύριο :

ΑΟ Κύμης – Λαμία : Από την Εύβοια περνά η διατήρηση της πρωτιάς για τον ΠΑΣ Λαμίας, που μεταβαίνει στην ανατολική πλευρά του νησιού για να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Κύμης. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη συνεχίζει τις εξαιρετικές τις επιδόσεις στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς εκτός του αήττητου στις πρώτες 9 αγωνιστικές, δεν έχει δεχτεί ακόμη τέρμα! Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους “κοκκινόμαυρους” και θα υποδεχτούν την πρωτοπόρο Λαμία με όλα τα όπλα στη…φαρέτρα. Στην αντίπερα όχθη, η δικαστική διαμάχη του προπονητή της ομάδας Περικλή Αμανατίδη έληξε με καταδίκη για τον ίδιο, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ποια ακριβώς θα είναι η ποινή. Ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του ταξιδιού στην Κύμη και με παρακαταθήκη την εξαιρετική ψυχολογία και αγωνιστικότητα, θα επιδιώξει το “τρίποντο”, που θα αποτελέσει πολύ σημαντική εξέλιξη ενόψει της συνέχειας.

Λευκάδια – Μακροχώρι : Το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Ημαθίας, δεσπόζει στο μεθαυριανό πρόγραμμα της 1οης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για δεύτερη φορά φέτος, μετά τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, στον οποίο επικράτησαν οι “κυανόλευκοι” με 2-1, σε μία αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί στο ΔΑΚ Νάουσας. Η γηπεδούχος ομάδα συνεχίζει το αήττητο σερί της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και με τις εξαιρετικές της επιδόσεις στην άμυνα, βρίσκεται πάντα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Απών για τον κ. Παπανώτα ο Λάντι Κόλα, που αποβλήθηκε στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης των Τρικάλων, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Χρήστος Ζαρογιάννης, που νιώθει ακόμη ενοχλήσεις που τον τραυματισμό που αποκόμισε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στην αντίπερα όχθη, ο Λεωνίδας Μπίλης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το μεγάλο ντέρμπι, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να επαναλάβουν την απόδοση της ομάδας στη Νεοκαισάρεια, ώστε να παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να περιμένουν τα…χαρμόσυνα νέα από την αναμέτρηση της Κύμης. Δείτε στιγμιότυπα τόσο από τον φετινό αγώνα Κυπέλλου (κάμερα anthemia-blogspot.gr) αλλά και από τον περσινό αγώνα της Δ’ Εθνικής, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου :

ΑΟ Καρδίτσας – Τρίκαλα : Δύσκολη έξοδος για τον έκτο της βαθμολογίας ΑΟ Τρικάλων, που μεταβαίνει στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Το σύνολο του Τίμου Καβακά, που μεσοβδόμαδα έλυσε τη συνεργασία της με τον Αλεξάντερ Γέφτιτς, θα παίξει ίσως το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, οι “κυανόλευκοι” του Γιάννη Μάγγου επιζητούν το πολυπόθητο τρίποντο ώστε να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο νεαρός προπονητής υπολογίζει κανονικά στον Τσέλιο που εξέτισε την ποινή του και ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής, έχοντας ουκ ολίγα προβλήματα. Ο Σέρβος φορ Μίλκοβιτς και ο κεντρικός αμυντικός Κούρκουλας αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στη τελευταία προπόνηση από τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν. Ο μέσος Παππάς υποφέρει από ίωση ενώ σ’ αυτούς προστίθεται και ο επιθετικός Τσιρογιάννης που δεν ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Ρήγας Φεραίος – Δωτιέας Αγιάς : Το γειτονικό ντέρμπι του Βελεστίνου αποτελεί ένα από τα πλέον αμφίρροπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, με τους φίλους των δύο ομάδων να εκδηλώνουν από νωρίς το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Μπακάλη, που προέρχονται από την ήττα στην Ημαθία με αντίπαλο το Μακροχώρι, θα επιδιώξουν την επιστροφή στις επιτυχίες και να “ξεκολλήσουν” από τους 9 βαθμούς. Στην προσπάθεια τους αυτή δεν θα υπάρχουν απουσίες και ο έμπειρος προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Από την άλλη πλευρά, ο ομόλογος του στον Δωτιέα, Σωτήρης Αντωνίου δεν έχει στην διάθεση του τρεις ποδοσφαιριστές, με τον έναν να απουσιάζει για…γραφειοκρατικούς λόγους! Συγκεκριμένα, ο Τσακάλι περιμένει ακόμη να λυθεί το πρόβλημα με το δελτίο του για να τεθεί στις υπηρεσίες του προπονητή του, ενώ τα νέα προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό του συλλόγου, είναι δύο, αφού θα απουσιάσουν οι Ντακούλας και Βαλαώρας. Ο πρώτος έχει έναν τραυματισμό στον δικέφαλο που θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον για αυτό το παιχνίδι, ενώ ο δεύτερος είναι “εξαφανισμένος” από την Τρίτη με την διοίκηση να τον αναζητά! Δείτε στιγμιότυπα από τον περσινό αγώνα για τον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής, που διεξήχθη στις 1/4/2013 :

Αχιλλέας Δομοκού – ΦΑΣ Νάουσα : Πολύ σημαντικό παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες στο Δημοτικό Γήπεδο του Δομοκού, όπου ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται την ομάδα από την Ημαθία. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας στη Χαλκίδα στο 90+7′(!) και τους φιλοξενούμενους να επικρατούν κατά κράτος του Αμπελωνιακού, δείχνοντας σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης. Ο Αχιλλέας Καμπάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προετοίμασε τους παίκτες του με στόχο τη νίκη που θα τους επιτρέψει να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Αργυρίου θα στερηθεί και πάλι των υπηρεσιών του Γιώργου Νικόλτση, που έπαθε υποτροπή στο παλαιότερο τραύμα του αλλά και του Στέλιου Ρέτζια, που το γραφειοκρατικό πρόβλημα με την άδεια παραμονής του έχει στερήσει την παρουσία του στις υποχρεώσεις των “κυανολεύκων”.

Μαχητής Τερψιθέας – Αμπελωνιακός (Σάββατο 7/12 – 15.00) : Στο Λαρισαϊκό ντέρμπι μεταξύ Μαχητή Τερψιθέας και Αμπελωνιακού, στρέφονται τα βλέμματα των φιλάθλων της πόλης, που θα γίνει το Σάββατο (7.12) στις 15.00 στην φυσική έδρα των «κυανολεύκων». Ο Μαχητής αντιμετωπίζει το ματς με σοβαρότητα αλλά και ως μία μεγάλη γιορτή αφού θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του, έπειτα από μακρά απουσία. Για τους γηπεδούχους ο Νίκος Σταυροθεόδωρος έχει τρία προβλήματα, αφού δεν κατάφεραν τελικά να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους, οι Μάτος, Μαλάκος, ενώ ο Σαββίδης είναι τιμωρημένος (τέσσερις κίτρινες κάρτες). Τέλος, οι φιλοξενούμενοι, του Γιάννη Γκαμπέτα δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς επιστρέφει και ο Πολύζος που έλειπε λόγω καρτών από την προηγούμενη αγωνιστική.

Πυργετός – ΑΟ Χαλκίς : Το…έμφραγμα στο φινάλε του αγώνα με τον Αχιλλέα Δομοκού κόστισε δύο βαθμούς στο συγκρότημα του Παναγιώτη Τοκπασίδη, που έχει την ευκαιρία να…ρεφάρει στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ουραγό Πυργετό. Εντούτοις, οι Θεσσαλοί μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, καθώς στο παιχνίδι με τη Λαμία έδειξαν κατ’ αναλογία εξαιρετικό πρόσωπο ενώ πέτυχαν δύο εντυπωσιακά γκολ με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα. Το κίνητρο όμως πολύ μεγάλο για τους “κυανόλευκους”, που θα ταξιδέψουν στη βόρεια πλευρά της Θεσσαλίας έχοντας τη συμπαράσταση και των οπαδών τους, που ναύλωσαν λεωφορείο για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα. Απόντας για τους “βυσσινί” του Νίκου Αργυρούλη, ο Κώστας Καλφούντζος που στο παιχνίδι με τη Λαμία συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Παναγιώτης Τοκπασίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

ΑΟ Καρδίτσας – Τρίκαλα

Λευκάδια – Μακρoχώρι

ΑΟ Κύμης – Λαμία

Ρήγας Φεραίος – Δωτιέας Αγιάς

Πυργετός – ΑΟ Χαλκίς

Αχιλλέας Δομοκού – ΦΑΣ Νάουσα

Μαχητής Τερψιθέας – Αμπελωνιακός

Ρεπό : Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected