Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Χανιά – Γλυφάδα (2-0) Σκόρερ ο Παπατζίκος!

2eb50cc8653dbdfe0ab66efdd8e64338_LΑσταμάτητη η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν, επικράτησε εύκολα 2-0 της Γλυφάδας στα Περβόλια και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Οι Κρητικοί γράφουν… ιστορία με τις επιδόσεις τους καθώς έμειναν για 10η αγωνιστική αήττητοι και ξεπεράσανε το δικό τους ρεκόρ από την περίοδο 1973-74 όταν και είχαν μείνει εννέα αγωνιστικές χωρίς ήττα. Η ομάδα των Χανίων πήρε προβάδισμα μόλις στο 12′ με την κεφαλιά του Αλέξανδρου Παπατζίκου μετά τη σέντρα του Τσάτσου, ενώ στο 77′ η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ τους.

Ο Τσάτσος ανατράπηκε στη μεγάλη περιοχή από τον Γκέζο, με τον παίκτη της Γλυφάδας να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και ο Κονσταντίνοφ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το τελικό 2-0 που έφερε τα Χανιά στους 22 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου.

Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μπουντόπουλος (59‘ Μποτωνάκης), Πότσι, Παπατζίκος, Ζντράβκοβιτς, Μανωλάς, Λουκίνας, Τσάτσος, Παγώνης (11‘ λ.τ. Βασιλόγιαννης), Πάγκος (63‘ Κονσταντίνοφ)

Γλυφάδα : Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Παιδάκης, Ευσταθίου, Σμυρλής (67‘ Μαυρίας), Νικολιάς, Σκόνδρας (88‘ Βουντούρης), Γκέζος, Μουστάκης, Δημακάκος, Κόκκαλης

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected