Super League 1

Παναιτωλικός – Πανιώνιος 0-0

2b2986ee9cc833af5fb7cf79c93dfe3d_LΜε τον Ανέστη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να σταματά όλες τις απειλές που δέχθηκε από τον Παναιτωλικό, ο Πανιώνιος έφυγε με την ισοπαλία (0-0) από το Αγρίνιο.

Φαίνεται πως η 14η αγωνιστική άνηκε στους τερματοφύλακες, καθώς μετά το… στοπ του Αλέξη Τζόρβα στον ΠΑΟΚ, ήταν η… σειρά του Γιάννη Ανέστη να κρατήσει… όρθια την ομάδα του, με τον Πανιώνιο να παίρνει την ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, φτάνοντας τους 17 πόντους, επτά περισσότερους από την επικίνδυνη ζώνη και έναν λιγότερο από τα «καναρίνια», που βρίσκονται τρεις μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου πίεσε για ένα τέρμα, ωστόσο… έπεσε πάνω στον εξαιρετικό πορτιέρο του Ιστορικού, ο οποίος είχε την… απάντηση σε κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων να τον «νικήσουν» και να ανοίξουν το σκορ, ενώ είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μπακάκη.

Το ματς χαρακτηρίζεται από τον επιθετικό μονόλογο των Αιτωλοακαρνάνων, οι οποίοι απείλησαν στο 14’ με τον Καλί, αλλά ο Μητρόπουλος έδιωξε προ της εστίας σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Ανέστης μπλόκαρε την προσπάθεια του Μπόγιοβιτς. Οι γηπεδούχοι απείλησαν και στο 19’ με τον Καλί, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Κούσας σκόραρε για τον Παναιτωλικό, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η πίεση των «καναρινιών» συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, όμως, στο 38’ ο Ανέστης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Καμαρά, κάτι που έκανε και στο 40’ σε σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου, ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν πρωταγωνιστές και στο επόμενο λεπτό, με τον πορτιέρο του Πανιωνίου να μπλοκάρει το νέο σουτ του Έλληνα άσου.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό να ανοίξει το σκορ ήταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Μπακάκης πήρε την κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Γοδόι, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο 52’ ο Καμαρά απέναντι στον Ανέστη σούταρε απελπιστικά άουτ, δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ, αλλά η κόντρα των αμυντικών έστειλε την μπάλα κόρνερ και στο 55’ η κεφαλιά του Μπόγιοβιτς πέρασε άουτ.

Ο Πανιώνιος απείλησε για πρώτη φορά στο 71’ με τον Καμπάνταη, ο οποίος έκανε το σουτ, όπως η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και πέρασε κόρνερ, ενώ στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον… δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Παναιτωλικός : Ράφαελ, Γκόλιας (80′ Δάρλας), Καλί, Κούσα, Γκάλο, Γοδόι (62′ Μπελόν), Ζούνιορ, Μπακάκης, Καμαρά, Παπουτσογιαννόπουλος (75′ Καλογέρης), Μπόγιοβιτς

Πανιωνιος : Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Μενδρινός (67′ Καμπάνταης), Κολοβός (86′ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης, Γιάννου (93′ Τόσκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected