Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Νέος τεχνικός ο Τσούκλης!

5461c8382282de89f61065d762c07850_LΟ Πέτρος Τσούκλης είναι ο νέος τεχνικός του Πυρσού Γρεβενών, μετά από συμφωνία των δύο πλευρών το βράδυ της Τετάρτης.

Ο 38χρονος τεχνικός άφησε τον Κάστορα, στον οποίο σχεδόν για δύο χρόνια είχε διπλό ρόλο, ως παίκτης-προπονητής. Πλέον θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πυρσού, με στόχο να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις. Ηδη έπιασε δουλειά από την Πέμπτη ο Τσούκλης και έχει δέκα μέρες μπροστά του να δουλέψει ως το επόμενο ματς της ομάδας των Γρεβενών με την Πρέβεζα στις 22/12.

Ευχαριστήρια επιστολή

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της είδησης ότι ο Πέτρος Τσούκλης αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις του Α.Ο.Κάστωρ ο ίδιος θέλησε μέσα από το blog μας να στείλει ευχαριστήριο μήνυμα προς την διοίκηση και τους πρώην παίκτες και συμπαίκτες. Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Μπαχαδέρογλου και το συμβούλιο της ομάδας για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα σε μία ομάδα όπως είναι ο Α.Ο.Κάστωρ. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά για την άριστη συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στον δύσκολο αγώνα που έχουν για φέτος. Θέλω να ευχήθω στην ομάδα να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει για φέτος και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρει…”

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected