Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Η συνέντευξη Τύπου και μία πρόσληψη…έκπληξη!

axilleas-syn-typoy-tsentidou-giannouzi-stylos-kyertegosΟ Απόστολος Στύλος αναφερόμενος στο ματς της Κυριακής δήλωσε: “Δίκαια βρισκόμαστε στον τελικό του ομίλου μας, καθώς αποκλείσαμε τις πρωτοπόρες ομάδες της Λαμίας και της Κύμης, αλλά και τον αξιόμαχο Μαχητή Τερψιθέας. Στόχος μας είναι η νίκη-πρόκριση. Αν κερδίσουμε, εκτός των άλλων κερδών, αυξάνεται το πρεστίζ και η αναγνωρισιμότητα της ομάδας, μιας και βγαίνουμε από τα “στενά όρια” του ομίλου μας και θα παίξουμε και με άλλες ομάδας. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη και θέληση για την πρόκριση. Παίζουμε σε ένα γήπεδο με μια ομάδα που ήδη έχουμε κερδίσει στο πρωτάθλημα με 3-1. Πρόκειται όμως για πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν πολύ καλά στην κόντρα επίθεση. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε πολλές πιθανότητες. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, και να το απολαύσουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Θα μας λείψουν για ένα ακόμα παιχνίδι οι Τρικαλόπουλος και Κλιάνης που λόγω σπουδών δε μπορούν να παρακολουθούν τις προπονήσεις. Είναι πολύτιμες μονάδες, το έδειξαν αυτό στην αρχή της σεζόν οπότε και έπαιξαν σε κάποια παιχνίδια, όμως έχουν άλλες προτεραιότητες προς το παρόν και δε μπορούμε να τους υπολογίζουμε”.

Απαντώντας στο αν τον “φοβίζει” το ενδεχόμενο να υποτιμήσουν οι παίκτες του τον Ρήγα, λόγω της νίκης στο πρωτάθλημα, ο τεχνικός του Αχιλλέα τόνισε: “Θεωρώ ότι οι παίκτες μας είναι έμπειροι και έξυπνοι και δε θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Γνωρίζουμε ότι πάμε για “σκληρή μάχη” στο γήπεδο και ελπίζω να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε”.

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Δημήτρης Κυρτέγος, ο οποίος είπε: “Προερχόμαστε από μια ισοπαλία που σε συνδυασμό με το ρεπό στο πρωτάθλημα, μας άφησε λίγο πίσω στη βαθμολογία. Προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατό πιο κοντά στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Τώρα όμως σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με το Ρήγα, το οποίο είναι ένας τελικός, που αν τον κερδίσουμε, θα μπορέσουμε να παίξουμε με αντιπάλους από την υπόλοιπη Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και, γιατί όχι, να φτάσουμε και στον τελικό.

Σε ερώτηση αν θα άλλαζε τη νίκη στο επερχόμενο ματς με το Ρήγα Φεραίο, με μια άλλη στο πρωτάθλημα, ο Κυρτέγος απάντησε ότι δε θα την άλλαζε, μιας και το Κύπελλο αποτελεί σημαντικό στόχο της ομάδας για τη φετινή σεζόν. Τόνισε ωστόσο ότι, παρά τη νίκη με 3-1 στο πρωτάθλημα, ο Ρήγας Φεραίος είναι μια δυνατή ομάδα, με ιδιαίτερες αρετές στην κόντρα επίθεση, όμως στον Αχιλλέα έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες και είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση.

Νωρίτερα, μίλησαν τα δυο νέα μέλη της “οικογένειας” του Αχιλλέα, Ελισσάβετ Γιαννούδη και Γλυκερία Τσεντίδου.

Ελισσάβετ Γιαννούδη: Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Θα ήθελα, επ’ ευκαιρίας να ευχαριστήσω τους χορηγούς “OLYMP Κωνσταντόπουλος” και “ΕΛΒΕΚ ΑΕ ΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ”, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν ο κ. Στράτος Χαλκίδης, με το εστιατόριο “Περιγιάλι” στην Κατερινόσκαλα και το εστιατόριο “Ερατώ” στο Λιτόχωρο όπως και τα “Οπτικά Ανδρεάδης”. Όσον αφορά στις διαφημιστικές πινακίδες, προχωράμε με επιτυχία και σε αυτό το κομμάτι.

Γλυκερία Τσεντίδου: ”Ευχαριστώ τη διοίκηση του Αχιλλέα για την τιμή που μου κάνει να με επιλέξει για τον ρόλο αυτό, της ψυχολογικής υποστήριξης των αθλητών. Πρόκειται γα ομάδα με υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να τους επιτύχει. Με την ευκαιρία, να αναφέρω ότι ο Αχιλλέας συνεργάζεται με καταρτισμένους επιστήμονες της πόλης, τους οποίους και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε. Πρόκειται για τους Ταρενίδη Παναγιώτη, καρδιολόγο, Παπακώστα Εμμανουήλ, ορθοπεδικό, Τσαουσίδη Ιωάννη, παθολόγο και Τσεντίδου Φιλίτσα, η οποία είναι στο κομμάτι της αποκατάστασης.

*katerinisport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected