Football League

Αιγινιακός – Ζάκυνθος (3-0) Για 8′ ο Ζούρκος

17aca3eb39e39cd49704c901afde5322_LΠιο εύκολα από ότι περίμενε, ο Αιγινιακός επικράτησε 3-0 της Ζακύνθου, η οποία από το 10’ έμεινε με δέκα παίκτες. Δύο γκολ ο Καρακατσάνης, ένα ο Σαμαράς για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι στράβωσε νωρίς για τους νησιώτες, καθώς στο 10’ ο Ξενοδόχοφ ανέτρεψε τον Μιτρόφ έξω από την περιοχή και ο διαιτητής του έδειξε αμέσως και σωστά την κόκκινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο αυτό το δώρο και πίεσαν ασφυκτικά. Στο 21’ ο Καρακατσάνης με σουτ από τα 40 μέτρα νίκησε τον Όντο, που ήταν εκτός θέσης, ενώ ο ίδιος στο 16’ είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Στο 45’, κι ενώ είχαν μεσολαβήσει αρκετές ευκαιρίες, ο Σαμαράς με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η Ζάκυνθος δεν είχε την αντοχή, ούτε τα ψυχικά αποθέματα να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Ο Αιγινιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 65’ από σέντρα του Πέντα, ο Καρακατσάνης έγραψε το 3-0. Ακολούθησαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.

Αιγινιακός : Τόλιος, Κιβρακίδης, Δήμου, Σαμαράς, Γεωργίου (59’ Γιαζιτζόγλου), Χατζής, Πέντα (82’ Ζούρκος), Φαμπίνιο, Μιτρόφ (70’ Πευκάκης), Μιλόσκοβιτς, Καρακατσάνης

Ζάκυνθος : Ξενοδόχοφ, Αποστόλου, Στασινόπουλος, Μπίρης, Φωτιάς, Πέττας, Κασέτι (12’ Όντο), Σκαθαρούδης, Τορεζάνι, Βούκοβιτς (55’ Γωνιάδης), Όττα

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected