Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 2-0

pas-ergoΜε δύο γκολ του Ντε Βινσέντι ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Ακυρώθηκε γκολ του Μπαντιμπανγκά για τους φιλοξενούμενους.

Στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος με δύο γκολ του Ντε Βινσέντι επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και το ότι πέτυχε ένα μόνο γκολ και αυτό από το σημείο του πέναλτι οφείλετε στο ότι οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη ο Εργοτέλης ήταν κακός στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που μέχρι το 60′ τουλάχιστον ήταν καλύτερος στο ματς και με το δεύτερο γκολ του Ντε Βινσέντι “καθάρισε” την υπόθεση νίκη. Ο Εργοτέλης έγινε απειλητικός μετά το 65′ πέτυχε και ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έκανε και την καλύτερή του εμφάνιση.

ΠΑΣ Γιάννινα : Βελλίδης, Στρούνα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Βίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες (71′ Σκόνδρας), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (83′ Ρουμπουλάκου), Ίλιτς (87′ Κρητικός).

Εργοτέλης : Αθανασίου, Τζανακάκης, Μεχία, Σαρρής (73′ Γιοβάνοβιτς), Πίτσος, Κοζορώνης (58′ Μπουχαλάκης), Πελέ, Χαντί (64′ Βερπακόφσκις), Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος.

Γκολ: Ντε Βινσέντι (11′ πεν.. 51′ ΠΑΣ Γιάννινα)

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected