Super League 1

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 1-0

4f16976d8c8ec4f591f3b5f92e6bf701_LΕπιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος με το πέναλτι του Μπαράλες στο 60’ επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου και «έπιασε» τον Παναθηναϊκό στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ιστορικός ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, όταν στο 24’ ο Κολοβός βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος έπειτα από «μονομαχία» με τον Γκοϊάν αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Η… απάντηση για τους Αρκάδες ήρθε στο 38’ με τον Εντό να επιχειρεί το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη.

Στο επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι με τον Αραβίδη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, ενώ στο 42’ ο Καράσκο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για να πετύχει το γκολ. Μάλιστα, στο 59’ ο Κούρος βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαράλες, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά στο 76’ ο Γιάννου δεν κατάφερε να σκοράρει με «τακουνάκι» έπειτα από γύρισμα του Κούρου, στην καλύτερη φάση του δευτέρου μέρους για τον Ιστορικό.

Αστέρας Τρίπολης : Ερνάντες, Λούι, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό, Μουνάφο, Καράσκο (79΄ Σέτι), Ντε Μπλάσις, Μπακασέτας (57΄ Γκρατσίνι), Μπαράλες (89΄ Χουάνμα).

Πανιώνιος : Ανέστης, Παντίδος (69΄ Ντούνης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κολοβός (89΄ Λάσνικ), Ζαχαράκης (83΄ Παναγιωτούδης), Μενδρινός, Αραβίδης, Γιάννου.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected