Κατηγορίες
Football League

Κέρκυρα – Εθνικός Γαζώρου (1-0) Για 54΄ο Κουκόλης

6f40a78c998b4e7d60ab28164013e360_LΑσταμάτητη είναι η πορεία της Κέρκυρας, η οποία επιβλήθηκε 1-0 του Εθνικού Γαζώρου στο νησί του Ιονίου.

Οι νησιώτες με τη νίκη τους έφτασαν τους 30 βαθμούς σε 12… στροφές στον Βόρειο όμιλο της Football League επτά περισσότερους από τη Νίκη Βόλου, που αντιμετωπίζει τη Δευτέρα τον Βατανιακό και εννέα από την ομάδα των Σερρών που παρέμεινε στην 3η θέση.

Οι «Φαίακες» ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν μόλις στο 1’ με το δυνατό σουτ του Μπαλντοβαλίεφ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Καραδέμητρος μπήκε στην περιοχή, ο Τσουβαλτσίδης τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σουάνης, ο οποίος δεν λάθεψε απέναντι στον Μέλκα και έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι με το γρήγορο τέρμα απέκτησαν ρυθμό στην αναμέτρηση και αναζήτησαν το δεύτερο γκολ, αλλά στο 17’ ο Ζορμπάς δεν κατάφερε να σκοράρει, μια και το σουτ του κόντραρε στον Δέντσα, ενώ ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Σκέριανιτς στο 22’ δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τους «Φαίακες» να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησε στο 64’ σε μία… περίεργη φάση, όταν ο Καραδέμητρος προσπάθησε να πιάσει το εναέριο σουτ, δεν βρήκε καλά τη μπάλα, αλλά ο Τζούριτς στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα κόρνερ, λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μέλκα.

Η Κέρκυρα δεν σταμάτησε να πιέζει και μάλιστα στο 71’ έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο τέρμα, όταν ο Μπαλντοβαλίεφ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Δέντσα και στην συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του πορτιέρο του Εθνικού.

Κέρκυρα : Βρονταράς, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Σουάνης (91’ Γυφτοκώστας), Καραδέμητρος (87’ Κουλούρης), Γκόμες, Μπαλντοβαλίεφ, Σίμιτς (79’ Καραγιαννίδης), Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος.

Εθνικός Γαζώρου : Μέλκας, Κουκόλης (54’ Γαϊδαρτζής), Κουφοκώτσιος, Δέντσας, Ντούριτς, Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (89’ Παπαβασιλείου), Σκέριανιτς (76’ Νύρλας), Τσουβαλτσίδης, Νατσέφσκι, Σρντιτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected