Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Παρελθόν ο Πετρίδης! Τι δήλωσαν οι δύο πλευρές

561846_556280414434376_1750137606_nΈνα 24ωρο αποχωρήσεων προπονητών είναι αυτό που διανύουμε για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας. Μετά την παραίτηση του Κώστα Κατσώνη από τον Άτλα Ζερβοχωρίου, ένας ακόμη προπονητής που ανέλαβε την ομάδα του το περασμένο καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Πετρίδη (φωτ.από την περίοδο προετοιμασίας με τον νυν παίκτη του Αχιλλέα Νεοκάστρου Δημήτρη Σίμο και τον αμυντικό του Φίλιππου, Λάζαρο Μουρατίδη), ο οποίος πριν λίγο συναντήθηκε με τους διοικούντες την ιστορική ομάδα και έλυσε τη συνεργασία του κοινή συναινέσει.

Ο 43χρονος τεχνικός μίλησε πριν λίγο στο Imathia Sports News, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του ενώ ευχαρίστησε συγκεκριμένα πρόσωπα της διοίκησης. Αναλυτικά η δήλωση του στον Αργύρη Τσιγγενόπουλο :

“Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα στον Φίλιππο Μέσης. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που ήμουν προπονητής τους, μα πάνω απ’ όλα φίλος και πατέρας τους. Γιατί έτσι πραγματικά ένιωθα… Εκτός των άλλων, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Βαλεντίνο Βασιλειάδη, Μάρκο Μυλωνά και Θωμά Μελικιώτη που ήταν άψογοι απέναντι μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ο Φίλιππος να πετύχει τους στόχους του”.

Εμείς ως οφείλαμε, επικοινωνήσαμε και με τον πρόεδρο των “βυσσινί” κ. Σωτήρη Αρβανιτίδη, ο οποίος εξήρε την συνεργασία της ομάδας με τον τέως πλέον προπονητή και μίλησε για την επόμενη μέρα : “Δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο από τον Μπάμπη Πετρίδη. Όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, ως πρόεδρος έπρεπε να λάβω υπόψιν μόνο το καλό της ομάδας και προς αυτή την κατεύθυνση ξεκινά από σήμερα κιόλας η αναζήτηση προπονητή”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected