Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Φήμες για Σούλη!

c74fdecb9ca7a885e770be65c1ab4b7b_LΈντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την οποία ο Σούλης Παπαδόπουλος θα αναλάβει τις τύχες του Άρη αφού προηγηθεί η αποχώρηση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Το κλίμα στους «κίτρινους» μόνο καλό δεν είναι, τα πράγματα διοικητικά και αγωνιστικά πάνε από το κακό στο χειρότερο αλλά η προπονητολογία δεν λείπει από το… μενού! Στον Άρη υπάρχουν έντονες φήμες πως θα «τελειώσει» εντός των επόμενων 24ώρων ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς και πως θα τον αναλάβει ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε καταφέρει πέρσι να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή παίρνοντας την τεχνική ηγεσία στις τελευταίες αγωνιστικές.

Μάλιστα, η φημολογία ήταν πολύ έντονη και την Πέμπτη (19/12), με αρκετούς να υποστηρίζουν πως ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολούθησε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας επαφές και με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα. Το παραπάνω μεταδόθηκε και ως είδηση, λανθασμένα, προκαλώντας ακόμα περισσότερη κουβέντα! Η αλήθεια, ωστόσο, είναι διαφορετική αφού ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν το απόγευμα της Πέμπτης (19/12) στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησε τον αγώνα του Πανιωνίου με τη Βέροια, οπότε λίγο δύσκολο να πρόλαβε να ταξιδέψει ως τη Θεσσαλονίκη για να δει τον Άρη. Το να πει το «ναι» σε μια ενδεχόμενη πρόταση των «κίτρινων», βέβαια, είναι διαφορετικό από όλα τα παραπάνω που διαβάσατε, ωστόσο ο άνθρωπος δεν ήταν στο «Βικελίδης» σε καμία περίπτωση, όπως του «χρέωσαν»…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected