Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Β Ερασιτεχνική – Το Pre Game της 14ης αγωνιστικής

pre gameΤελευταία αγωνιστική του 2013 και πρώτη για τον δεύτερο γύρο στη Β Ερασιτεχνική, που φέτος έχει στρέψει τα…φώτα πάνω της λόγω της εξαιρετικά αμφίρροπης εξέλιξης αλλά και της μεγάλης αγωνίας όσον αφορά τις έξι ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο στην Α2 Ερασιτεχνική. Το πρόγραμμα της αυριανής 14ης αγωνιστικής περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια, που για αρκετές ομάδες αποτελούν κριτήριο για τη συνέχεια.

Η πρωταθλήτρια χειμώνα Δόξα Λιανοβεργίου, που παραμένει αήττητη για έναν ολόκληρο γύρο, μεταβαίνει στη Μαρίνα, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι μετρούν το εντυπωσιακό σερί των 7 συνεχόμενων νικών και με το εντυπωσιακό αυτό ντεμαράζ, δείχνουν ως ένα από τα ακλόνητα φαβορί για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα θα αγωνιστεί με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει προβάδισμα τόσο για την άνοδο όσο και για την πρωτιά στην κατηγορία.

Ο τρίτος της βαθμολογίας Εθνικός Ράχης έχει ρεπό, κάτι που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί ο ΑΣ Πατρίδας, που υποδέχεται τον ντεφορμέ Μακεδονικό Πλατάνου, που ενώ εξ αρχής φαινόταν πως θα εξασφαλίσει άνετα την άνοδο, εντούτοις θα παλέψει μέχρι τέλους για να την πετύχει. Στην 5η θέση βρίσκεται ο Ηρακλής Γεωργιανών, που έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς με αντίπαλο την ΑΕ Κυδωνέας, που μπήκε και αυτή στο κόλπο της ανόδου μετά το εντυπωσιακό 5-2 επί του ΜΑΣ Βεργίνας.

Η έκτη της κατάταξης Ακαδημία Μακροχωρίου αγωνίζεται στην έδρας της με τον ουραγό Μακεδονικό Επισκοπής, όπως επίσης και η Ποντιακή Νεολαία Άραχου που υποδέχεται τον Ερμή Τριλόφου, ομάδα που είναι η μοναδική αδιάφορη ουσιαστικά της κατηγορίας. Η νίκη επιτακτική και για τους δύο γηπεδούχους, ενώ αμφίρροπη αναμένεται η μάχη της Βεργίνας, όπου ο τοπικός ΜΑΣ υποδέχεται την ΑΕ Σφηκιάς, η οποία θα παίξει το τελευταίο της χαρτί αν θέλει να παραμείνει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Α2 Ερασιτεχνική.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (μέσα σε παρένθεση τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου) :

Ποντιακή Νεολαία Άραχου – Ερμής Τριλόφου  (3-2)

Ηρακλής Γεωργιανών – ΑΕ Κυδωνέας  (5-2)

Ακαδημία Μακροχωρίου – Μακεδονικός Επισκοπής  (2-0)

ΜΑΣ Βεργίνα – ΑΕ Σφηκιάς  (2-1)

ΑΣ Πατρίδας – Μακεδονικός Πλατάνου  (1-1)

ΑΟ Μαρίνας – Δόξα Λιανοβεργίου  (0-5)

Ρεπό : Εθνικός Ράχης

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της κατηγορίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected