Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Ανακοίνωση

481721_106200016213588_1089319147_nΤην επιτυχία του τουρνουά που διοργανώθηκε με τη μέριμνα του ΓΑΣ Κοπανού αλλά και τα επερχόμενα φιλικά παιχνίδια, τα οποία αποσκοπούν και πάλι στην ενίσχυση οικογενειών της περιοχής ανακοίνωσε η “κιτρινόμαυρη” ομάδα. Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αμέριστη ευγνωνοσύνη της για την πολύ μεγάλη απήχηση αλλά και στήριξη που έλαβε το τουρνουά που διοργανώθηκε με την βοήθεια του καταστήματος “Χατζηπαυλίδης” αλλά και του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Κοπανού, από το οποίο συγκεντρώθηκε ένα σεβαστό ποσό για την ενίσχυση οικογενειών της περιοχής μας.

Στη συνέχεια της προσπάθειας αυτής, το ερχόμενο Σάββατο 28/12 και ώρα 15.00 διοργανώνεται στο γήπεδο του Κοπανού τουρνουά με τη συμμετοχή των ΓΑΣ Κοπανού, Λευκαδίων, Αχιλλέα Νάουσας, ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ΑΟ Σάμου, ενώ την επόμενη μέρα και την ίδια ώρα, θα λάβει χώρα η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στα Λευκάδια και στον Πυρσό, που θα ταξιδέψει από τα Γρεβενά για τον σκοπό αυτό.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια αυτή και να συμβάλλει στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας, που το έχουν πραγματικά ανάγκη…”

Εκ της διοικήσεως του ΓΑΣ Κοπανού

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected