Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – Έρχονται αλλαγές!

aps-panhgyrismoi1_610x400Στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών αναμένεται να προχωρήσει η διοίκηση της Ζακύνθου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο ένας θα είναι από την… εξωτερική αγορά και οι άλλοι δύο (εκτός απροόπτου) Έλληνες. Ο Πρόεδρος της ομάδας, Στέλιος Γούναρης είναι σε επικοινωνία με τους Ιταλούς παράγοντες και τον Κάρλος Πίτσι, οι οποίοι θα αναλάβουν τη μεταγραφή του ξένου παίκτη (πιθανότατα από Ιταλία). Πολλοί θα απορούν ότι αφού η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα πως είναι είναι εφικτό να δαπανήσει χρήματα για να ανανεώσει το υλικό της.

Αυτό θα προκύψει αφού θα αποχωρήσουν τουλάχιστον 5-6 παίκτες από το υπάρχον πολυπληθές… υλικό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Ζακύνθου θα ενισχυθεί στις θέσεις τερματοφύλακα, αμυντικού χαφ και μεσοεπιθετικού ή επιθετικού. Ειδικά σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μαρτίν Πέρελμαν (οι δύο πλευρές μάλλον θα χωρίσουν φιλικά), ο οποίος έχει το πιο “βαρύ” συμβόλαιο ο δρόμος θα είναι ανοίξει… άμεσα για ενίσχυση.

Στο μεταξύ ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που οφείλει η διοίκηση στον Ζακυνθινό αμυντικό Κώστα Μπιάζη – όπως εκδικάστηκε από τα αρμόδια δικαστικά αθλητικά όργανα – πρέπει να καταβληθεί στις αρχές του έτους, προκειμένου να γίνει κανονικά ο αγώνας με την Καρδίτσα στις 5 του Γενάρη. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει σοβαρός κίνδυνος μηδενισμού της ομάδας…

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected