Κατηγορίες
Super League 1

Άρης – Στην αναζήτηση του…ελληνικού στοιχείου

a880d2393150c5bf7a518840eab44fd0_LΣε αρκετούς νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές έχει στρέψει το βλέμμα του ο Άρης έτσι ώστε να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να παλέψει με περισσότερες αξιώσεις για την παραμονή.

Η έλευση του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο του Άρη έφερε και την ανάλογη αλλαγή στον προσανατολισμό της ομάδας σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Οι «κίτρινοι» σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές με τους οποίους ο νέος προπονητής θεωρεί πως μπορεί να δυναμώσει αρκετά το ρόστερ και να έχει περισσότερες πιθανότητες παραμονής η ομάδα στη Super League.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την επιστροφή του Μανώλη Παπαστεριανού, ενώ στον Άρη έχουν αρκετά ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη και τον Βαλεντίνο Βλάχο. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Μανώλη Σιώπη του Πλατανιά αλλά και για τον Στέφανο Γουναρίδη, τον πορτιέρο που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και προπονείται με τον Αγροτικό Αστέρα.

Τέλος, πιο περίπλοκη από όλες είναι η περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη. Ο στόπερ του Πανιωνίου είναι ένα… βήμα από το να υπογράψει με τον Ολυμπιακό και η «μπάλα» θα περάσει από εκεί και πέρα στους «ερυθρόλευκους». Αν αποφασίσουν να παραχωρήσουν ως δανεικό τον Αυλωνίτη, τότε στον Άρη δεδομένα θα τον ζητήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση, ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» πολύ δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

*onsports.gr

Σε αρκετούς νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές έχει στρέψει το βλέμμα του ο Άρης έτσι ώστε να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να παλέψει με περισσότερες αξιώσεις για την παραμονή.Η έλευση του

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected