Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Τέλος ο Κορμαρής!

1509917_10202470341016720_262116538_nΚεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια της Καστοριάς, καθώς παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου, ο Κώστας Κορμαρής!

Κανείς βέβαια δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη, καθώς το μυαλό όλων ήταν για το τι μέλλει γενέσθαι στο διοικητικό κομμάτι την ώρα που άπαντες περίμεναν πληρωμές από τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Ουσταμπασίδη.

Μαζί του μάλιστα αποχώρησε και ο στενός του συνεργάτης και γυμναστής, ο κ. Νίκος Κολοκυθάς (αν χρειαστεί θα μείνει υπηρεσιακά μέχρι και την Τρίτη) και έτσι αναζητείται από εδώ και πέρα ο διάδοχος του Κορμαρή, χωρίς να έχουν ακουστεί κάποια ονόματα, διότι η ομάδα βρίσκεται σε αναταραχή.

Θα λέγαμε ότι επικρατεί ένα χάος μια αβεβαιότητα με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να ετοιμάζονται να τραβήξουν για άλλες πολιτείες και το κλίμα μετά τη φυγή του Κορμαρή να γίνει ακόμα πιο βαρύ από ότι ήταν.

Μάλιστα ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα “dokari.gr” για τους λόγους της αποχώρησης του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον δημοσιογράφο, Θεόφιλο Ψυχογιό: “Φεύγω για προσωπικούς λόγους και δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτή τη φάση, για να μην εκθέσουμε πρόσωπα και κάνουμε ζημιά στην ομάδα.  Ευχαριστούμε την Καστοριά και τον πρόεδρο που μας έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε εδώ και ειδικά τους παίκτες. Είναι παλικάρια και έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο στην καλή πορεία. Νιώθω ότι έκλεισε ο κύκλος μου και δεν έχω άλλα να προσφέρω. Εύχομαι καλή συνέχεια”, σχολίασε λακωνικά στο dokari.gr ο Κορμαρής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected