Γενικά

Διγενής Λακκώματος – Ατρόμητος Αχαϊας 0-1

thoniatis2Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γ Εθνικής βρίσκεται ο Ατρόμητος Αχαϊας που επικράτησε με 1-0 στη Χαλκιδική του Διγενή Λακκώματος.

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε από το γκολ του Γιώργου Γραμματικόπουλου στο 12′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία ωστόσο, η ομάδα του Θοδωρή Πατρώνη είχε σε καλή μέρα τους Σαμπανέϊ, Ντόμα, Νικολόπουλο αλλά και Τζουραμάνη, χωρίς βεβαίως να υστερήσει κανείς και έτσι κατάφερε να κρατήσει στο σκορ παρά την πολιορκία που δέχθηκε.

Η ουσία είναι πως ο Ατρόμητος πήρε άξια μια ακόμα σημαντική νίκη, σε μια δύσκολη έδρα, για το κύπελλο και συνεχίζει στον θεσμό…

ΦΑΣΕΙΣ –ΓΚΟΛ

5′: Ο Γκάτσης από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το σουτ μπλόκαρε ο Μαντάς

12′: Σουτ του Δραγανίδη από κοντά ο Τζουραμάνης έκανε φοβερή απέκρουση με την μπάλα να κατευθύνεται στο παραθυράκι της εστίας του, ωστόσο, εκτινάχτικε και έδιωξε σε κόρνερ

 14′: ΓΚΟΟΟΟΛ: Ωραίος συνδυασμός Ντόμα και Βαβάτσικου, με τον τελευταίο  από αριστερά  να κάνει την παράλληλη μπαλιά στον Γιώργο Γραμματικόπουλο, όπου βρέθηκε μόνος απέναντι από την αντίπαλη εστία και με πλασέ έγραψε το 0-1…

18′: Δυνατή κεφαλιά του Παπαποστόλου πέρασε δίπλα από το «Γ» της εστίας του Τζουραμάνη

23′: Φάση διαρκείας για τον Διγενή στα καρέ του Ατρομητου. Ο Τζουραμάνης σωτήρια με διπλή απέκρουση σε προσπάθειες των Παπαποστόλου και Μιχάλη κράτησε το «μηδέν», ενώ η μπάλα κόλλησε ακόμα και στην λάσπη, με τους φιλοξενούμενους να μην ισοφαρίζονται… τελευταία στιγμή!

36′: Μακρινό σουτ του Μιχάλη μπλόκαρε ο Τζουραμάνης

48′: Ο Σαμπανέι βγάζει ωραία μπαλιά στον Γκάτση εκείνος ολιγώρησε και έχασε την ευκαιρία να κάνει κάτι καλό

51′: Ατομική ενέργεια του Βιτλή έκανε το σουτ και πάλι απέκρουσε σωτήρια ο Τζουραμάνης

60′: Επικίνδυνη κεφαλιά του Μιχάλη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια

75′: ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Ο Ν. Γραμματικόπουλος με ωραία μπαλιά βγάζει τον Γκάτση μόνο απέναντι στο τέρμα του Διγενή, ωστόσο τον ανατρέπει αντικανονικά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή ο Δραγανίδης και ως τελευταίος παίκτης που ήταν ο Γκάτσης και σε προφανή θέση για γκολ αποβάλλει τον Δραγανίδη… Στην συνέχεια ομως, ο Νίκος Γραμματικόπουλος, διαμαρτυθήκε αναίτια στον διαιτητή και αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα που είχε ως συνέπεια να αποβληθεί και ο ίδιος!!

76′: Το φαουλ στην συνέχεια της φάσης εκτέλεσε ο Θωνιάτης, η μπάλα κοντράρισε σε χέρι αντιπάλου, ο Ατρόμητος φωνάζει ωστόσο, ήταν μια φάση που κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα με βεβαιότητα.

Οι συνθέσεις

Διγενής Λακκώματος  (Κοσμίν Μπαρκαουάν) Μπαντής, Λαμπερνάκης, Σπανός (46′ Λιόλιος), Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης (70′ Αθανασιάδης), Βιτλής, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (82′ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου.

Ατρόμητος Αχαϊας (Θοδωρής Παρώνης) : Τζουραμάνης, Μαντάς (43′ λ.τ. Ν. Γραμματικόπουλος), Ζέλιος, Αθανασίου, Νικολόπουλος, Σαμπανέϊ, Θωνιάτης, Ντόμας, Γ. Γραμματικόπουλος (53′ λ.τ. Τρίγκας), Γκάτσης (87′ λ.τ Χ. Βέρρας), Βαβάτσικος.

*achaiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected