Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Από την Ιβηρική ο επόμενος στόχος!

aiginio_3

Σε προχωρημένες επαφές με έναν 25χρονο επιθετικό, που είναι από την Ιβηρική χερσόνησο και έχει 18 διεθνείς παρουσίες, αλλά και θητεία στην Α΄ Ισπανίας, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Αιγινιακός, μετά τη φυγή του Τσουρλίνοφ και την αβέβαιη παραμονή των Σίκιμιτς-Μιλόσκοβιτς.

Εξάλλου, το Σάββατο οι παίκτες του Κώστα Νικολαϊδη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από τετραήμερο ρεπό, ενώ την Κυριακή στις 12.00 δόθηκε εκτός έδρας φιλικό με τον Εθνικό Αγιονερίου (1-1), ώστε να μην υπάρξει χαλάρωση πριν τον εντός έδρας αγώνα που έπεται με τον Εθνικό Γαζώρου.

Οι παίκτες αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο και το τεχνικό τιμ είχε την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματα του για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών. Το γκολ για την ομάδα πέτυχε ο Δερμιτζόγλου ύστερα από από πάσα του Κώστα Αχαλινόπουλου. Αναλυτικά αγωνίστηκαν οι:

Τόλιος, Λαζαρίδης, Γεωργίου, Σαμαράς, Λιόλιος, Μιτρόφ, Δεμηρτζόγλου, Φαμπίνιο, Μωυσιάδης, Καρακατσάνης, Χατζής ενώ επίσης έπαιξαν οι: Γιαντσέλης, Αχαλινόπουλος Λ., Πετκάκης, Κιβρακίδης, Δήμου, Αχαλινόπουλος Κ.,Ραπτόπουλος, Γκατσολάρι, Ζούρκος.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected