Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Τέλος ο Λούγκος

d43b2b8212ae8fc31fd9a6b70d2a41cb_LΟ 21χρονος μέσος Νίκος Λούγκος αποτελεί παρελθόν από τον Δωτιέα Αγιάς, ύστερα από ένα εξάμηνο παραμονής στους «ερυθρόλευκους». Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο, με τον σύλλογο να του εύχεται, καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Πηγές του rockngoal.gr, αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει προτάσεις από ομάδες ανώτερης κατηγορίας. Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στη Γιάννουλη, ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε της τοπικής Δήμητρας με 1-5.

Ο Σωτήρης Αντωνίου αν και είχε δεκατρείς παίκτες στη διάθεση του, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ιδιαίτερα για τους δύο παίκτες που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τα «ερυθρόλευκα», τον τερματοφύλακα Λαμπρόπουλο και τον Νταγιάντα. Οι δυο τους, τελικά συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Αγιά, αφού νεαρός τεχνικός, θεωρεί πως θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια που γίνεται για να έχει καλή πορεία ο σύλλογος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν νωρίς (10΄) μετά από τέρμα του Δαούλα. Έπειτα τον αρχικό αιφνιδιασμό, η κατάσταση γύρισε, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν πέντε τέρματα. Από δύο έβαλαν οι Τσατσαλίδης, Σιμούλης και ένα ο Χατζηλιάδης.

*rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected