Κατηγορίες
Αθλήματα

Εθνική Χάντμπολ Ανδρών – “Πετάει” για Ισραήλ

Χάντμπολ11Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 15:00 αναχωρεί για Τελ Αβιβ μέσω Κωνσταντινούπολης η Εθνική Ανδρών, προκειμένου να αντιμετωπίσει στις 2 Ιανουαρίου 2014 το Ισραήλ στην πόλη Ριζόν Λεζιόν, ώρα: 19:45. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου προκριματικού ομίλου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 και θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τον OTE TV. Η 16αδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελείται από τους εξής αθλητές:

Κώστας Τσιλιμπάρης, Αλέξης Αλβανός, Γρηγόρης Σανίκης, Τάσος Παπαδιονυσίου, Διονύσης Γεωργιάδης, Μάρκος Οικονόμου, Κώστας Γιαννόπουλος (ΑΕΚ), Νίκος Λοϊζος, Σωτήρης Μαραγκός, Γιώργος Μαστορογιάννης (Διομήδης Άργους), Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Τζηράς (ΑΣΕ Δούκα), Κώστας Γρηγοριάδης (ΓΑΣ Κιλκίς), Θοδωρής Πετρίδης (ΠΑΟΚ), Βύρωνας Παπαδόπουλος (Εμπορ Ροστοκ- Γερμανία), Θόδωρος Ευαγγελίδης (Σβερίν- Γερμανία).

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Κώστας Αλεξιάδης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Μεσσήνη, ο ιατρός Κώστας Μαναβής, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ενώ την αποστολή θα ακολουθήσει από τον ΠΣΑΤ ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Τομαράς.

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected