Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Συμφωνία με δύο Ελληνικά…”brand names”!

gkesiosΠαρελθόν από τον Αιγινιακό αποτελούν και τυπικά από τη Δευτέρα οι δυο Σέρβοι επιθετικοί, Στάνιμιρ Μιλόσκοβιτς και Πρέντραγκ Σίκιμιτς, ενώ την ίδια ώρα πρόθεση του χρηματοδότη Γιάννη Νιώπα είναι να… ξηλώσει την επίθεση (είχε προηγηθεί η φυγή του Τσουρλίνοφ) και να τη «χτίσει» από την αρχή.

Βεβαίως, η ομάδα της Πιερίας δεν θα μείνει… γυμνή επιθετικά και σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε ήδη με τους Γιάννη Γκέσιο και Χρήστο Κουτσοσπύρο!

Ο πρώτος είναι 25χρονος φορ, που παίζει και στην κορυφή και δεξιά και περιφερειακά και έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Γκέσιος απασχόλησε και άλλες ομάδες της κατηγορίας, όπως τα Χανιά και τα Ψαχνά, αλλά αναμένεται να υπογράψει το πρωί της Τρίτης στους κυανόλευκους.

Ο Γιάννης Γκέσιος (φωτό) στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Άρη, Βέροια, Κέρκυρα, Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟΝΕ, Ρόδο και Εδεσσαϊκό, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο με τον Γάζωρο, αν κινηθούν ταχέως οι διαδικασίες για την έκδοση δελτίου.

Όσο για τον Χρήστο Κουτσοσπύρο, ο 32χρονος στράικερ του Παναιτωλικού, έχει συμφωνήσει επίσης στο οικονομικό με την ομάδα του Αιγινίου. Ο Κουτσοσπύρος περιμένει την επιστροφή του προέδρου των Αγρινιωτών, Φώτη Κωστούλα από τη Σουηδία (γύρω στις 4 Ιανουαρίου) ώστε να λύσει το συμβόλαιό του και μετά αναμένεται να ενταχθεί στους Μακεδόνες.

Ο έμπειρος στράικερ έχει παίξει ακόμα σε Ατρόμητο, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Πιερικό, Παναχαϊκή και Καλαμάτα. Βεβαίως, στην ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη θα αναζητήσουν παίκτες και σε άλλες θέσεις (σίγουρα γκολκίπερ).

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected