Κατηγορίες
Αθλήματα

Εθνική Χάντμπολ Εφήβων – Προετοιμασία στο Άργος

IMG_0861Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, η Εθνική Ομάδα Εφήβων θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Άργους το διάστημα 2-6 Ιανουαρίου 2014. Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα διαμείνει στην πόλη του Άργους ενώ οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, στη Νέα Κίο η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ανδρική ομάδα του Διομήδη στις 18:30. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στην συμβολική τιμή των 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας.

Η φιλοξενία της Εθνικής ομάδας Εφήβων είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Άργους-Μυκηνών (διαμέσου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού) και της Περιφερειακής Ενότητας Πελοποννήσου.

Οι αθλητές που κλήθηκαν στην Εθνική Εφήβων από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Παναγιώτη Ιατρούδη και Θόδωρο Παυλίδη, για την προετοιμασία σε Άργος και Αθήνα (6-9/1), ενόψει των προκριματικών του EURO 2014 στην Σουηδία (10-12/1) είναι οι εξής: Δημήτρης Μπραουδάκης, Ούρος Ζιβούλοβιτς, Μάριος Μωραΐτης, Θέμης Ηλιόπουλος, Έκτορας Πολύδωρας (ΑΣΕ Δούκα), Νικόλαος Κρητικός (Πανελλήνιος), Νικόλαος Καρκαλάτος (Διομήδης Άργους), Στέλιος Κοπαΐδης, Βάγγελης Ντουλμάτζης, Κώστας Τσαμεσίδης (Φοίβος Συκεών), Κώστας Τσεσμετζίδης (ΠΑΟΚ), Διογένης Αποστολίδης (Φίλιππος Βέροιας), Στέργιος Λιούμης, Σοφοκλής Τσατσάς, Γιώργος Θεοδωρόπουλος (Ζαφειράκης Νάουσας), Σάββας Σάββας (Δράμα 86).

*handball.org.gr

error: Protected