Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων U18 – Αναχώρησαν για Ρωσία Τούφας, Φασίδης

ethniki_k18_omadikiΗ αποστολή της Εθνικής Νέων U18 βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη για το διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Π.Ο. Ρωσίας. Πρεμιέρα το Σάββατο (4/1) με Αζερμπαϊτζάν. Πρόβλημα με τον Δεληγιαννίδη.

Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Νέων U18 για το διεθνές τουρνουά “Valentin Granatkin”, το οποίο ξεκινά το Σάββατο (4/1).

Η αποστολή της “γαλανόλευκης” συνάντησε κρύο στην ρωσική πόλη και για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές αποφάσισαν τα παιχνίδια να γίνουν σε κλειστά γήπεδα.

Την Παρασκευή (3/1) οι Έλληνες διεθνείς έκαναν προπόνηση στο παλιό γήπεδο της Ζενίτ, όπου υπήρξε και ένα απρόοπτο, καθώς γύρισε το πόδι του Δεληγιαννίδη και ο Θοδωρής Παχατουρίδης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον χρησιμοποιήσει.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στο 3ο γκρουπ του τουρνουά το Αζερμπαϊτζάν (4/1, 12.15), την Ιαπωνία (6/1, 12.15) και την Τσεχία (8/1, 12.15).

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Κοτσαρής Κωνσταντίνος (Παναθηναϊκός), Νιούμαν Μιχαήλ (Παναθηναϊκός), Τζανουλινός Μάριος (Παναθηναϊκός), Ηλιάδης Μιχαήλ (Ολυμπιακός), Σάλιακας Εμμανουήλ (Ολυμπιακός), Τούφας Αργύριος (Ολυμπιακός), Μαργαρίτης Αλέξανδρος (Ολυμπιακός), Καναβέτας Γεώργιος (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης Δημήτριος (Λεβαδειακός), Γιαλαμίδης Θωμάς (Βατανιακός), Τσολακίδης Ιωάννης (ΠΑΟΚ), Λιαστόπουλος Αλέξανδρος (ΠΑΟΚ), Δεληγιαννίδης Παναγιώτης (ΠΑΟΚ), Κουλούρης Ευθύμιος (ΠΑΟΚ), Βασαϊτης Νικόλαος (ΠΑΟΚ), Κτιστόπουλος Γεώργιος (Άρης), Φασίδης Βασίλειος (Skoda Ξάνθη), Οικονόμου Κωνσταντίνος (ΜΤΚ Βουδαπέστης) και Κουτσοποδιώτης Γεώργιος (Σαντχάουζεν).

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected