Κατηγορίες
Football League

Γλυφάδα – Προσφυγή ο Νατσούρας!

natsouras1_610x400Παραμένει το διοικητικό χάος στην ομάδα των Νοτίων Προαστίων. Νατσούρας (φώτο), Γαλανόπουλος, Κοτταράς και Σκόνδρας κατέθεσαν προσφυγή! Με το ζόρι 11άδα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου!

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στη Γλυφάδα. Ο εφοπλιστής… μπάρκαρε όπως είχε πει χαρακτηριαστικά ο πρώην τεχνικός Τάκης Γκώνιας, οι Βραζιλιάνοι παραμένουν άφαντοι και  η ομάδα πορεύεται χωρίς διοίκηση και πλέον αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά και άμεσα η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Football League θα είναι για τους τύπους και για να μην υπάρξει πρόβλημα με τις ρήτρες των τηλεοπτικών, αφού παίκτες δεν υπάρχουν και μεταγραφές δεν μπορούν να γίνουν.

Μετά τον Σμυρλή που πήγε στον Φωστήρα την Παρασκευή άλλοι τέσσερις παίκτες αποτελούν παρελθόν. Ο λόγος για τους Νατσούρα, Γαλανόπουλο, Κοτταρά και Σκόνδρα οι οποίοι κατέθεσαν προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι και να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Πλέον, το έργο της ομάδας για σωτηρία αγγίζει το σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Οι «κυανέρυθροι» το Σάββατο φιλοξενουν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου, με μόλις 12 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Στη διάθεση του Κυριάκου Μίχα βρίσκονται: Χρήστου, Μουστάκης, Δημακάκος, Στασινόπουλος, Κουντούρης, Παιδάκης, Νικολιάς, Κόκκαλης, Μαυρίας, Μαρκάκης και Γκέζος.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected