Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ελλάδα U19 – Αζερμπαϊτζάν U19 (1-1) Για 90′ ο Τούφας, ένα ημίχρονο ο Φασίδης

085c0393-659c-4868-81bb-1bf452c011ff_1Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική κάτω των 18 με την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζαν στον πρώτο της αγώνα για το διεθνές φιλικό τουρνουά Valentin Granatkin, που διοργανώνει η Π.Ο. Ρωσίας.

Η Ελλάδα, αν και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα (90΄+2΄) με τον Κουλούρη. Ένα λεπτό πριν ο Σάλιακας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Εθνικής στο ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 70ο λεπτό, ύστερα από την αποβολή του Βασαΐτη με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ελλάδα : Κότσαρης, Σάλιακας, Τούφας, Οικονόμου, Γιαλαμίδης (46΄ Κτιστόπουλος), Τζανουλίνος, Φασίδης (46΄ Καναβέτας), Μαργαρίτης (75΄ Πιαστόπουλος), Κουλούρης, Νιούμαν, Τσολακίδης (54΄ Βασαΐτης).

«Η συμμετοχή μας σε αυτό το τουρνουά είναι σημαντική γιατί τα παιδιά θα αποκομίσουν πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες. Κατά συνέπεια, η προσοχή μας, πέρα από το αποτέλεσμα, είναι στραμμένη στο να εντοπίσουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ομάδας, εφαρμόζοντας στην πράξη όλα όσο δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είμαι ευχαριστημένος από τη σημερινή απόδοση των παιδιών. Ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες, συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν τελικά στην ισοφάριση» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Παχατουρίδης.

Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής είναι τη Δευτέρα 6/1/2014 και ώρα 12:15 με την Ιαπωνία.

*epo.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected