Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Με τέσσερα νέα αποκτήματα οι προπονήσεις!

4b75a567ec7996d6caf8708aa156630f_XLΠαρουσία των τεσσάρων μεταγραφικών αποκτημάτων πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΑΟΤ 1963 στο γήπεδο Λογγακίου.

Χρήστος Καραγιάννης, Παναγιώτης Πάτρας, Θωμάς Μυριώτης και Χρήστος Πέντσας συμμετείχαν κανονικά στην εκγύμναση της ομάδας υπο τις οδηγίες του Τίμου Καβακά, που βλέπει με ικανοποίηση το ρόστερ να εμπλουτίζεται ενόψει του Κυριακάτικου εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λαμία.

Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις παραπάνω παίκτες έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς αυτό, εάν και εφόσον έχουν εκδοθεί κανονικά τα δελτία τους.

Το τεχνικό τιμ από την πλευρά του δηλώνει ικανοποιημένο από την έως τώρα μεταγραφική ενίσχυση, την οποία άλλωστε είχαν ζητήσει από τον πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Ζαχόπουλο, ενώ δεν αποκλειεται να αποκτηθεί κάποιος ακόμη ποδοσφαιριστής αν φυσικά βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Το ενδιαφέρον φυσικά στρέφεται πλέον στο ματς με τη Λαμία, όπου τα Τρίκαλα θα παίξουν όλη τη χρονιά, θέλοντας μόνο το τρίποντο της νίκης, για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για κατάληψη της πρώτης θέσης, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ουσιαστικά ο στόχος χάνεται.

Στο παιχνιδι αυτό ο Τίμος Καβακάς θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Κόλα και Μπόντε, ενώ παρελθόν αποτελεί για τον σύλλογο ο Πέριτσα Στανσέσκι που έλυσε τη συνεργασία του με τον Θεσσαλικό σύλλογο.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected