Κατηγορίες
Αθλήματα

Αριστοτέλης Σκύδρας – Φίλιππος Βέροιας 3-0 (photo)

Τη δεύτερη ήττα σε τρεις αγωνιστικές γνώρισε ο Φίλιππος Βέροιας για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Βόλεϊ Ανδρών (ΕΣΠΕΜ). Η ομάδα του Γρηγόρη Ορφανίδη ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Αριστοτέλη στη Σκύδρα, ωστόσο έδειξε καλά στοιχεία παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε και πάλι χωρίς επιλογές από τον πάγκο.

Το Imathia Sports News βρέθηκε στο κλειστό της Σκύδρας και κατέγραψε το ρεπορτάζ της αναμέτρησης, ενώ σε λίγη ώρα θα δείτε σε μαγνητοσκόπηση όλο τον αγώνα προσφορά της αγαπημένης σας ιστοσελίδας. Στο γήπεδο έδωσαν το παρόν 100 περίπου φίλαθλοι, ενώ ιδιαίτερα θερμοί ήταν και οι 20 περίπου Βεροιώτες που βρέθηκαν στο πλευρό του Φίλιππου.

Οι γηπεδούχοι απέδειξαν πως διαθέτουν ένα καλά οργανωμένο και νεανικό σύνολο, με τον προπονητή Τάκη Χριστοφορίδη να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ενός καλογυμνασμένου ρόστερ που θα αποτελέσει την βάση για τα επόμενα χρόνια. Με όπλο το καλό σερβίς και τις σωστές επιλογές στην επίθεση, ξεκίνησαν ιδανικά το πρώτο σετ και χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες δυσκολίες (πολλά τα λάθη για τους ερυθρόλευκους στο διάστημα αυτό), επικράτησαν με 25-17.

Ο Γρηγόρης Ορφανίδης προχώρησε σε πολλές αναγκαστικές λόγω των ελλείψεων εσωτερικές αλλαγές, που δημιούργησαν προβλήματα προσαρμογής στην αρχή του δεύτερου σετ, όταν και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το 6-0, που τους έφερε σε πλεονεκτική θέση.

Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι”, που ταξίδεψαν στη Σκύδρα με τη συνοδεία των δύο ισχυρών ανδρών της ομάδας, Γιάννη Σισμανίδη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη, φανέρωσαν πως στην ομάδα που δημιουργείται από την αρχή, υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία. Οι παίκτες του Γρηγόρη Ορφανίδη ανέβασαν την απόδοση τους, πήραν πόντους με σωστές επιλογές και με καλές υποδοχές, επανήλθαν στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν τις λύσεις που χρειαζόταν και πήραν το δεύτερο σετ με 25-21, παίρνοντας κρίσιμους πόντους κυρίως από λάθη των φιλοξενουμένων.

Το τρίτο σετ ήταν το πλέον εντυπωσιακό. Ο Φίλιππος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, πήρε κάποιους εντυπωσιακούς πόντους και παρά την κούραση που φυσιολογικά επήλθε στους παίκτες έχασαν το σετ στις λεπτομέρειες (27-25).

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον Φίλιππο : Ορφανίδης, Ματσαρίδης, Ανδρεόπουλος, Πρόιος, Κορωνάς, Μανώλης, Φωτόπουλος

*Για το Imathia Sports News, Χριστίνα Παπαδοπούλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected