Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Αχιλλέας Δομοκού 4-0 (photo + δηλώσεις)

Παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα καλό ποδόσφαιρο,  ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κατάφερε να ξεπεράσει με σχετική ευκολία το εμπόδιο του συνονόματου του,  του Δομοκού κερδίζοντας τον με 4-0.

Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου ήταν εμφανώς καλύτερη της αντιπάλου της και με δυο γκολ του Γιώργου Παμλίδη, ένα του Βασίλη Νάκα και ένα του Σπύρου Μακράκη, κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς που την βοηθάνε να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε για την ομάδα της Κατερίνης με τις καλύτερες προϋποθέσεις αφού ο Παμλίδης εκμεταλλεύτηκε το κενό της άμυνας της φιλοξενούμενης ομάδας και σε κόντρα που έβγαλε ο Αχιλλέας, κατάφερε μόλις στο 5΄να παραβιάσει την εστία του Κουτσούμπα και να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0.

Και το δεύτερο γκολ ανήκει στον Παμλίδη αλλά προήλθε από μια πανέμορφη συνεργασία του με τον Μακράκη. Οι δυο παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδας, «έκρυψαν» κυριολεκτικά την μπάλα στο 36΄ παίζοντας το 1-2 και με τελικό αποδέκτη τον Παμλίδη, διπλασίασαν τα τέρματα της ομάδας τους.

Έτσι μπήκαν στα αποδυτήρια οι δυο ομάδες για να ακολουθήσει ένα δεύτερο ημίχρονο το οποίο χαρακτηρίστηκε από το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον Αχιλλέα της Πιερίας και το πολύ καλό του παιχνίδι που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν οι Ευαγγελόπουλος και Μακράκης, με τον δεύτερο να κάνει μια υπέροχη φάση μπροστά στην εστία του Κουτσούμπα αποφεύγοντας με προσποιήσεις και ντριμπλάροντας μέσα στην περιοχή της ομάδας του Δομοκού δυο παίκτες τους οποίους κυριολεκτικά …ξάπλωσε στο έδαφος.

Τελειώνοντας την μαγική φάση σούταρε δυνατά για να τραντάξει η μπάλα το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Λίγο νωρίτερα ο εκ των κορυφαίων Βασίλης Νάκας μπήκε μέσα στην περιοχή του Κουτσούμπα και με όμορφο δυνατό πλασέ, έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Αυτό που δεν κατάφερε να κάνει ο Μακράκης στην φάση που ξεδίπλωσε το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του, το έκανε στο 71΄ μετατρέποντας σε θρίαμβο της επικράτηση απέναντι στην ομάδα του Δομοκού.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης (46΄Γκουδάρας), Γελαδάρης, Μπαγγέας, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Ευαγγελόπουλος, Παμλίδης (70΄ Λαγιώτης), Νάκας (65΄Κυρτέγος), Μακράκης.

Αχιλλέας Δομοκού: Κουτσούμπας, Κούλπας (75΄Αδάμος Γ.), Αναστασίου, Πέδρο, Μπαντής, Καλαμάτας (70΄Παντελής), Φραταράκου, Ξεζώνοτος, Ζαχαράκης (15΄λ.τ. Αδάμος Β.), Καντού, Ράπτης

Η συνέντευξη Τύπου

 http://www.youtube.com/watch?v=-Lhf0NWGcWM

 Δηλώσεις Παυλίδη – Ζαχαράκη

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected