Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Στην πρώτη ομάδα ο Κυνηγόπουλος!

CIMG5530 Κυνηγόπουλος ΠαναγιώτηςΜία πολύ μεγάλη διάκριση και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ήρθε για τον Ημαθιώτη μέσο, Παναγιώτη Κυνηγόπουλο. Ο 17χρονος (24/9/1996) μέσος της Κ19 του Αιγινιακού είναι εδώ και λίγες ώρες μέλος της ανδρικής ομάδας και συμπαίκτης πλέον του έτερου Ημαθιώτη της ομάδας, Νίκου Ζούρκου! Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος έχει βάρος 64 κιλά και ύψος 1.78, προέρχεται από τον Αλιάκμων Νησελίου, απ’ ΄όπου επιλέχθηκε για τους Νέους της ομάδας από την Πιερία, μαζί με τους επίσης Ημαθιώτες, Νίκο Πατσιαβούρα και Παναγιώτη Πινακούδη.

Παρελθόν οι Γκατζολάρι και Μωυσιάδης

Εκτός από μεταγραφές, στον Αιγινιακό «τρέχουν» και οι αποδεσμεύσεις. Μετά τους Τσουρλίνοφ, Φερνάντεζ, Σίκιμιτς και Μιλόσκοβιτς, παρελθόν για την ομάδα της Πιερίας από την Κυριακή αποτελούν οι νεαροί Ενέα Γκατζολάρι και Λάζαρος Μωυσιάδης.

Οι δυο παίκτες δεν υπολογίζονταν για τη συνέχεια από το τεχνικό τιμ (φάνηκε και από τις πενιχρές συμμετοχές τους), ενώ το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν τουλάχιστον τρεις ακόμα αποδεσμεύσεις.

Στα μεταγραφικά, η ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη μετά την έλευση των Γκέσιου – Κουτσοσπύρου, είναι κοντά στον γκολκίπερ Παναγιώτη Βοσνιάδη, ενώ δεδομένα θα αποκτήσει έναν ακόμα μεσοεπιθετικό και ορισμένους νεαρούς.

Τέλος, για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στην Κατερίνη, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Καρακατσάνης, ενώ επανέρχονται οι Ζούρκος και Κιβρακίδης.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected