Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Ο Λέτσιος στο τιμόνι!

letsios-andreassΑνακοινώθηκε από τους «γουναράδες» ο πρώην τεχνικός του Πυρσού Γρεβενών. Τι ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του.

Ενώ άπαντες περιμένουν την κρίσιμη γενική συνέλευση της Πέμπτης, όπου δεν αποκλείεται να αλλάξει ακόμα και η διοίκηση, ο πρόεδρος της Καστοριάς, Παναγιώτης Ουσταμπασίδης αιφνιδίασε, ανακοινώνοντας το βράδυ της Κυριακής την πρόσληψη του Ανδρέα Λέτσιου για την τεχνική ηγεσία. Μετά την συντριβή από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (4-1), οι «γουναράδες» επιχειρούν να αλλάξουν το κλίμα, με τον Λέτσιο να δουλεύει φέτος στον Πυρσό Γρεβενών και παλιότερα σε τοπικές ομάδες (όπως Ηρακλής Ελάτου), ενώ θα κάνει ντεμπούτο στην αναμέτρηση με την Κοζάνη. Ο Λέτσιος ως παίκτης έπαιξε σε Νίκη Βόλου, Λεωνίδιο, Αθηναϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Αιολικό, Καρδίτσα, Πυρσό Γρεβενών και Χαλκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΓΣ Καστοριάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το προπονητή, Ανδρέα Λέτσιο, που αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Ο Λέτσιος παρακολούθησε την αναμέτρηση στην Τσαριτσάνη και την Τρίτη θα παρουσιαστεί στους νέους του παίκτες, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο μπλογκ της Καστοριάς ανέφερε: «Αναλαμβάνω από σήμερα τη Καστοριά. Αποτελεί μεγάλη τιμή και πρόκληση να δουλέψω σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο. Παρακολούθησα από κοντά την ομάδα (στο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης) και έβγαλα αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι θετικά. Θεωρώ πως η Καστοριά δε βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία και πιστεύω ότι μέσα από τη δική μου δουλειά θα γίνει ακόμη καλύτερη στο προσεχές μέλλον. Στόχος μου είναι ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο, να μας στηρίζει και εμείς από τη πλευρά μας να τον ανταμείβουμε, ώστε να φεύγει χαρούμενος και ικανοποιημένος. Ευχαριστώ το πρόεδρο και τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνουν και ελπίζω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους».

*Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Σκοπιανού μέσου, Κόστα Ποπζαφίροφ στην Καστοριά, με τον παίκτη να παραμένει άφαντος, χωρίς να έχει ενημερώσει.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected