Κατηγορίες
Διάφορα

Μίκαελ Σουμάχερ – Δεν έχει βελτιωθεί η υγεία του

28d57652711b7dbbd5dd3b4f2e055d1c_XLΣύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται η γαλλική εφημερίδα «Le Journal du Dimanche», η τελευταία αξονική στην οποία υποβλήθηκε το Σάββατο (4/1) ο Σουμάχερ, δεν ήταν καλή, επαναφέροντας την αυξημένη ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ.

Την ίδια ώρα, ο Νίκι Λάουντα σε συνέντευξή του στο γερμανικό έντυπο Die Zeit εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την πορεία του Σουμάχερ.

«Μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι κανείς δε μπορεί να εξηγήσει ορισμένα γεγονότα, όπως το ατύχημα του Γερμανού πιλότου.

«Δε μπορώ να κατανοήσω πώς ο Μίκαελ δεν είχε ανάλογο σοβαρό ατύχημα όσο οδηγούσε και του συνέβη κάτι τέτοιο όσο έκανε σκι με την οικογένειά του και τους φίλους του», συμπλήρωσε εμφανώς προβληματισμένος ο Λάουντα.

«Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να έχει πίστη. Κι όλοι οι πιστοί πρέπει να προσευχηθούμε για τον Μίκαελ. Είναι πολύ νέος και του αξίζει να συνεχίσει να ζει», τόνισε ο Αυστριακός πρώην πρωταθλητής.

*newsbomb.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected