Κατηγορίες
Διάφορα

Σεπ Μπλάτερ – Τα έχει πάρει στο…κρανίο με τους διοργανωτές!

d55ba52820e1fd59d0091e8414b3b7e9_LΤην δυσαρέσκειά του για τις καθυστερήσεις ολοκλήρωσης των έργων στα στάδια που θα φιλοξενήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 εξέφρασε ο Σεπ Μπλάτερ.

Ο πρόεδρος της FIFA σε δηλώσεις του για το επερχόμενο Μουντιάλ στην λατινική χώρα, τόνισε πως οι διοργανωτές είχαν πολύ χρόνο μπροστά τους για να τα έχουν όλα έτοιμα, αλλά έχουν καθυστερήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, τόσο, που η κατάσταση που επικρατεί στην Βραζιλία είναι πρωτόγνωρη ακόμα και για τον ίδιο, όλα τα χρόνια που είναι στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

«Η Βραζιλία θα πρέπει τώρα να καταλάβει πως άρχισαν πολύ αργά τα έργα», ήταν τα πρώτα του λόγια. Και συνέχισε: «Είναι η χώρα που έχει καθυστερήσει περισσότερο στα χρονοδιαγράμματα διοργάνωσης Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εποχή που μπήκα στην FIFA αν και είχαν πολύ χρόνο για να τα καταφέρουν».

Ωστόσο, ο 77χρονος πρόεδρος εξέφρασε την πεποίθησή του πως κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ δεν θα πραγματοποιηθεί καμία επίθεση από τους Βραζιλιάνους οπαδούς, όπως είχε συμβεί στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

«Είμαι αισιόδοξος και όχι απαισιόδοξος. Το ποδόσφαιρο θα προστατευθεί. Πιστεύω πως οι Βραζιλιάνοι δεν θα επιτεθούν κατ’ ευθείαν στο ποδόσφαιρο. Είναι το αγαπημένο άθλημα της χώρας, είναι θρησκεία».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected