Football League

Ζάκυνθος – Και Ιταλός και Χατζησάββας!

ficagna_610x400Πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου Ιταλού κεντρικού αμυντικού Ντανιέλε Φικάνια βρίσκεται η Ζάκυνθος! Στο νησί και ο νεαρός φορ Χρήστος Χατζησάββας.

Η πρώτη μεταγραφή του ΑΠΣ Ζάκυνθος ειναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση μαζί με τον Ιταλό προπονητή Τζανλούκα Κολονέλο φέρνουν στο νησί παίκτη με παραστάσεις από το Καμπιονάτο, τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό Ντανιέλε Φικάνια.

Το βιογραφικό του παίκτη είναι σημαντικό, καθώς έχει αγωνιστεί 3 χρόνια στην Σιένα από τον 2007 εως 2011 με 33 συμμετοχές. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Τσεζένα και Έμπολι. Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ώρες στο νησί για να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες με τους διοικούντες.

Κοντά και στην απόκτηση του Χρήστου Χατζησάββα!

Άλλος ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Ζάκυνθο πρόκειται για τον ομογενή από την Γερμανία Χρήστο Χατζησάββα τον οποίο τον φέρνει ο μάνατζερ Ισαάκ Κανακίδης που συνεργάζεται στενά όλο αυτό τον καιρό με τη νησιώτική ομάδα. Ο Χρήστος Χατζησάββας είναι επιθετικός επαίζε στην Δ’ Εθνική Γερμανίας.

*ioniansports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected