Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Ελλάδα U18 – Τσεχία U18 (2-1) Ένα ημίχρονο ο Τούφας, στο 89′ ο Φασίδης

46f03e84-c148-4428-b97d-f6d92e61f21f_1Με σκορ 2-1 επικράτησε η Εθνική κάτω των 18 της αντίστοιχης ομάδας της Τσεχίας στον τρίτο της αγώνα για το διεθνές φιλικό τουρνουά «Valentin Granatkin» που διοργανώνει η Π.Ο. Ρωσίας στην Αγία Πετρούπολη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 2ο λεπτό, δεν έχασε τον έλεγχο του ματς, αντέδρασε αποτελεσματικά και έφτασε στη νίκη με τα γκολ των Νιούμαν (30΄) και Οικονόμου (75΄).

Ο Μάικ Νιούμαν ανακηρύχτηκε από τους διοργανωτές ως MVP του αγώνα από την Ελληνική ομάδα.

Ως δεύτερη στη βαθμολογία του τρίτου ομίλου, η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 10/1 και ώρα 12:15 τη δεύτερη ομάδα του τέταρτου ομίλου, δηλαδή μία εκ των Ουκρανία, ΤουρκίαΛετονία και Αγ. Πετρούπολη (τοπική ομάδα).

Ελλάδα : Ηλιάδης, Σάλιακας (88΄ Μαργαρίτης), Οικονόμου, Γιαλαμίδης, Τζανουλίνος, Κουλούρης (85΄ Πιαστόπουλος), Νιούμαν, Αθανασιάδης (46΄ Τούφας), Δεληγιαννίδης (65΄ Καναβέτας), Κτιστόπουλος (89΄ Φασίδης), Βασαΐτης (46΄ Τσολακίδης)

«Αν και δεχθήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, τα παιδιά δεν έχασαν τον έλεγχο και αντέδρασαν ψύχραιμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από το επίπεδο της τακτικής που έχουν κατακτήσει. Παιχνίδι με το παιχνίδι η απόδοση τους ανεβαίνει και μοιάζουν να αφομοιώνουν αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, κάνοντάς τα πράξη στο γήπεδο» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Θοδωρή Παχατουρίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected