Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Καρδίτσας – Τέλος ο Μάγγος, ανέλαβε ο Μεϊμάρογλου

imagesΟ Γιάννης Μάγγος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του ΑΟΚ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα των “κυανόλευκων” στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αυτό αποφασίστηκε από κοινού στη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του έως χθες προπονητή της ομάδας και της διοικήσεως.

Ο τέως “κυανόλευκος” προπονητής είναι ο δεύτερος προπονητής που αλλάζει την φετινή σεζόν από την ομάδα της Καρδίτσας καθώς προηγήθηκε ο Βάιος Καραγιάννης στην αρχή της σεζόν. Στους 11 αγώνες που καθοδήγησε την ομάδα στο πρωτάθλημα ο Γ. Μάγγος, ο Α.Ο.Κ. πέτυχε τρεις νίκες, είχε δύο ισοπαλίες αλλά και έξι ήττες.

Ο Γιάννης Μάγγος σε επικοινωνία του KarditsaLive.Net μαζί του δήλωσε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας, τούς παίκτες και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε στην ομάδα. Αποφασίσαμε από κοινού με την διοίκηση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει εφαλτήριο για την ανάκαμψη της ομάδας και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Α.Ο.Κ. έχει τις προϋποθέσεις να παραμείνει στην κατηγορία, και πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα τα καταφέρει”.

Η επόμενη ημέρα για τους κυανόλευκους παραμένει δύσκολη καθώς η ομάδα βρίσκεται πέντε βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ έχει και δύσκολη αναμέτρηση στη Νάουσα

Ανέλαβε ο Μεϊμάρογλου!

Στο πρόσωπο του 43χρονου Στέφανου Μεϊμάρογλου σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net κατέληξε η διοίκηση του Α.Ο.Κ. ως αντικαταστάτη του Γιάννη Μάγγου στον πάγκο της ομάδας για να κυνηγήσει την παραμονή στην κατηγορία για το μισό και κάτι του πρωταθλήματος που απομένει.

Ο εκ Κορινθίας νέος προπονητής των “κυανόλευκων” εργάζεται εδώ και 14 χρόνια ως προπονητής και έχει θητεία σε πολλές ομάδες της Δ’ Εθνικής αλλά και Γ’ Εθνικής (Τηλυκράτης) ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η ΑΜΣ Φιλωτίου Νάξου που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Κυκλάδων και από την οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες.

Πέρα από την προπονητική ο Στέφανος Μεϊμάρογλου έχει και συγγραφικό έργο καθώς έχει γράψει ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο “Πίστεψα – Επέμεινα  – Υπέμεινα”, στις σελίδες του οποίου αναφέρονται βιώματά του και εμπειρίες που έχει αποκομίσει από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά βιογραφικό του:

Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, ως ποδοσφαιριστής, είχε 401 επίσημες συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλημάτων και κυπέλων, και έχει πετύχει συνολικά, 72 γκόλ, αν καί ήταν μεσοαμυντικός! Οι περισσότερες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Αγωνίστηκε και τίμησε τις φανέλες ιστορικών ομάδων όπως: Γ.Σ. Ηλιούπολης (Δ’ Εθνική), Ευρώτας Ελους (Δ’ Εθνική), Πανγυθεατικός (Δ’ Εθνική), Απόλλων Καρλοβασίου (Δ’ Εθνική), Πανναυπλιακός (Δ’ Εθνική), Κόρινθος (Δ’ Εθνική), Πέλοψ Κιάτου (Δ’ Εθνική), Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Νέα Αστέρια Λουτρακίου, Δάφνη Δαφνώνα Χίου, και Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος.

Είναι πτυχιούχος επαγγελματίας προπονητής ποδοσφαίρου απο το 2000, και έχει μια πλούσια καριέρα σε αρκετές ομάδες Εθνικών κατηγοριών όπως: Τηλυκράτης Λευκάδος, (Γ’ Εθνική), Ολυμπιακός Λουτρακίου, (Δ’ Εθνικη), Θησέας Περιβολίων Χανίων, (Δ’ Εθνική), Αστέρας Ιτέας, (Δ’ Εθνική), Ο.Φ.Α.Μ. Κέρκυρας, (Δ’ Εθνική), Θύελλα Ελεούσας Ιωαννίνων, (Δ’ Εθνική), Αχιλλέας Καμαρών, (Δ’ Εθνική), και Οπούντιος Μαρτίνου, (Δ’ Εθνική), ενώ έχει εργαστει με σημαντικές επιτυχίες και σε πλήθος ομάδων Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ., όπως: Α.Ο. Πανναξιακός (Α’ Ε.Π.Σ. Κυκλάδων), Αστέρας Δερβενίου (Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας), Ηρακλής Ξυλοκάστρου (Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας), Προοδευτική Περιγιαλίου (Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας), Ερμής Γεληνιάτικων (Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας), Α.Ο. Σπαθοβουνίου (Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας), Α.Μ.Σ. Φιλωτίου Νάξου (Α’ Ε.Π.Σ. Κυκλάδων), Α.Ο. Ασπροκάμπου Νεμέας (Β’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας), και Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος (Γ’ και Β’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας).

Εχει διατελέσει με εξαιρετική επιτυχία, προπονητής στίς υποδομές αρκετών ομάδων όπως, στόν Ολυμπιακό Λουτρακίου (Ε.Π.Σ. Κορινθίας), στά Νέα Αστέρια Λουτρακίου (Ε.Π.Σ. Κορινθίας), στόν Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος (Ε.Π.Σ. Κορινθίας), και στόν Απόλλων Αναβύσσου (Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής).

*karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected