Football League - Μεταγραφές

Απόλλων Καλαμαριάς – Εξελίσσεται σε…πρωταθλητής των μεταγραφών!

apostolidis

Ποιος είπε ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν ψάχνεται για ενίσχυση μετά την έλευση των Πόποβιτς, Τζανδάρη, Ποζατζίδη, Τσερκέζου και Καθάριου; Στην ομάδα του Αλέξη Αλεξίου θα παραμείνουν πολύ ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι, αναζητώντας έναν σέντερ φορ, έναν στόπερ, έναν κεντρικό χαφ και έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό.

Εκτός από τους Γ. Ιορδανίδη, Τσίγκα και Ιασωνίδη, στο προσκήνιο παραμένει ο Καμερουνέζος υπό δοκιμή εξτρέμ, Τίκο Μεσίνα, που αφήνει καλές εντυπώσεις και είναι πιθανό να υπογράψει. Αντίθετα, ένας Γάλλος φορ που δοκιμάστηκε την Τετάρτη αναμένεται να απορριφθεί, ενώ στην επιφάνεια έρχονται νέα ονόματα. Συγκεκριμένα, για τη γραμμή κρούσης απασχολεί ο έμπειρος φορ, Μάρκος Μαραγκουδάκης και για τα μετόπισθεν ο Κώστας Αποστολίδης (φωτ). Ο πρώτος είναι 31χρονος στράικερ που φεύγει από την Παναχαϊκή και έχει παίξει σε Πλατανιά, Ρόδο, ΠΑΟ Ρουφ, ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό, Ακράτητο και Φωστήρα. Ο Μαραγκουδάκης όμως θεωρείται δύσκολη περίπτωση, αφού αποτελεί… μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της κατηγορίας, ενώ έχει και σχετικά «αλμυρό» κασέ, το οποίο οι «ροσονέρι» προσπαθούν να… ρίξουν, όπως και με τον Τσίγκα.

Όσο για τον Αποστολίδη, ο 35χρονος στόπερ (παίζει και αμυντικό χαφ) δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον Πιερικό που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε αρκετές ομάδες (όπως Επανομή, Καλλονή, Αιγινιακό, Αιολικό, Πολύκαστρο, Τρίκαλα, Κοζάνη, Άρη, Αιγάλεω, Νάουσα, Παναχαϊκή, αλλά και πάλι στον Απόλλωνα, το 2002).

Τέλος, από τους κοκκινόμαυρους επιβεβαίωναν ότι άρχισαν επαφές για την αποδέσμευση των Σακκά, Ορφανού, Αλμπάνη και Δρόσου, χωρίς ακόμα να έχει προκύψει όμως κάτι δεδομένο.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected