Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Φεύγει ο Πασιαλής!

apollon99_610x400Παρελθόν ο Δημήτρης Δρόσος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ συζητήσεις αποδέσμευσης με τη διοίκηση ξεκίνησαν και οι Γκουγκουλιάς – Πασιαλής!

Παρελθόν από την ομάδα του Απόλλωνα αποτελεί από την Πέμπτη ο Δημήτρης Δρόσος. Σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσε το διαζύγιο: “Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Δρόσο. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”. Ο Δρόσος είναι ο τέταρτος παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα αφού έχουν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Κουάντιο, Παντελιάδη και Καπία.

Φεύγουν Γκουγκουλιάς- Πασιαλής

Και δεν είναι μόνο ο Δρόσος ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα, αφού υπάρχουν και άλλοι παίκτες που είναι στην μαύρη λίστα της διοίκησης. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ οι Γκουγκουλιάς και Πασιαλής όπου ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς οι διοικούντες δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά τους. Αμφότεροι είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας Αχιλλέα Χαραλαμπίδη όπου και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ τους τόνισε ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν.

Και το ερώτημα είναι πως γίνεται από την μια ο Αλέξης Αλεξίου να τονίζει ότι δεν πρόκειται να φύγει παίκτης και από την άλλη η διοίκηση να διώχνει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον; Σημειώνεται πως και στις δυο περιπτώσεις των Γκουγκουλιά και Πασιαλή, ο Αλέξης Αλεξίου υπολόγιζε στις υπηρεσίες τους…

*mikriliga.org

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected