Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Σε συζητήσεις με Ατρόμητο για Κιβρακίδη!

kivrakidisΣε συζητήσεις για το άλμα στη Σούπερ Λίγκα και την ομάδα του Περιστερίου ο φορμαρισμένος δεξιός μπακ της ομάδας της Πιερίας, σε καλό δρόμο οι επαφές των δυο ΠΑΕ! Έρχεται Σενεγαλέζος εξτρέμ.

Ο Αιγινιακός είναι πολύ πιθανό να πουλήσει άμεσα τον Κυριάκο Κιβρακίδη στον Ατρόμητο!  Οι επαφές των δυο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο, η διαφορά στο οικονομικό δεν δείχνει μεγάλη και από τη στιγμή που το ζήτημα είναι επίσημο, ο χρηματοδότης των κυανόλευκων, Γιάννης Νιώπας, δεν δείχνει διατεθειμένος να φράξει το δρόμο στην εξέλιξη και την πρόοδο του νεαρού δεξιού μπακ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιβρακίδης είχε έρθει αρχικά δανεικός στο Αιγίνιο από τον Ηρακλή, αλλά η διοίκηση της ομάδας της Πιερίας φρόντισε σε ανύποπτο χρόνο να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του παίκτη και όπως φαίνεται θα επωφεληθεί με την άμεση… απόσβεση. Το θέμα Κιβρακίδη για την ομάδα του Περιστερίου θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, ενώ ήδη στην ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη δείχνουν προετοιμασμένοι, έχοντας προχωρημένες συζητήσεις με νεαρό Έλληνα δεξιό μπακ, που θεωρείται «ηχηρό» όνομα (άλλωστε αποχωρεί και ο Πετκάκης).

Φέρνει Σενεγαλέζο

Στο μεταξύ, τις επόμενες μέρες θα έρθουν για να «κλείσουν» στον Αιγινιακό ο Αλβανός Έλβιστ Τσίκου και ένας Σενεγαλέζος αριστερός εξτρέμ, ενώ αναμένονται εξελίξεις με στόπερ και τον γκολκίπερ Παναγιώτη Βοσνιάδη. Επίσης, παραμένει στην ομάδα τελικά ο Κώστας Αχαλινόπουλος, παρότι αρχικά υπήρξε σκέψη να δοθεί δανεικός.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected