Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – All time classic στο Καυτατζόγλειο!

2ea046a96d9d592ca7cb88c04d48ece3_LΣχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που Ηρακλής και ΠΑΟΚ βρέθηκαν αντιμέτωποι, και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης καλούνται να διεκδικήσουν απόψε (20:00, OTE Sport) την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι αναμετρήσεις τους αποτελούσαν κλασικά ντέρμπι της συμπρωτεύουσας και το παιχνίδι αυτό ξυπνά μνήμες. Πάντως, παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται να νικήσει στο Καυτανζόγλειο, καθώς τελευταία φορά που έφυγε με τη νίκη ήταν το 1999.

Στα αγωνιστικά, ο Ηρακλής θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και ελπίζει σε ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κηπουρός, Χουάντερσον, Κολίτσι,  Αποστολίδης, Κοντέων,  Σαββίδης, Κραγιόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Λίμα, Μπάμπα, Γιάρολιμ, Πουρτουλίδης, Τάι, Ιντζόγλου, Σαράφογλου, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Ματσούκας, Ζάχορα και Ονουάτσι.

Ο ΠΑΟΚ έχει ως στόχο το Κύπελλο και γι’ αυτό θέλει τη νίκη στο Καυτανζόγλειο στο πρώτο ματς. Ο Χουμπ Στέφενς συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον νεοαποκτηθέντα Μαντούρο, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Μαντούρο, Κάτσε, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Πόζογλου, Βούκιτς και Αθανασιάδης.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected