Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Άτλας Ζερβοχωρίου – Δικός του ο Γαϊτανίδης, επιστροφή Παπαδόπουλου!

Ένα 24ωρο πριν την πρώτη αναμέτρηση του Άτλα Ζερβοχωρίου για το 2014, η νεοφώτιστη ομάδα προχώρησε στην πρώτη της μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον Γιάννη Γαϊτανίδη (φωτ.αριστερά), ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον γειτονικό ΑΣ Ειρηνούπολης. Ο 30χρονος (21/03/1983) τερματοφύλακας θα πλαισιώσει τον Σταύρο Παπαδόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, δίνοντας μια σημαντική λύση στη θέση που “πονούσε” η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο νεοαποκτηθείς κίπερ του Άτλα έχει αγωνιστεί εκτός της Ειρηνούπολης, σε Κεραυνό Επισκοπής, Φίλιππο Σταυροδρομίου Πέλλας και Ηρακλή Άσπρου, επίσης από τον γειτονικό νομό.

Εκτός των άλλων, στην ομάδα επέστρεψε και ο Χρήστος Παπαδόπουλος (φωτ.δεξιά), ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Ο 27χρονος (21/05/1986) μέσος θα συμπληρώσει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Νίκου Αλμαλιώτη.

Τέλος, η νεοφώτιστη ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με έμπειρο επιθετικό της Α1 Ερασιτεχνικής και απομένει η λύση της συνεργασίας του με την προηγούμενη ομάδα του για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected