Football League

Απόλλων Καλαμαριάς – Συνεχίζεται η…σκούπα!

apollonKal1_610x400Από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασαν άλλοι δύο παίκτες, του Απόλλωνα,  προκειμένου να ενημερωθούν ότι πολύ σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα οι Προβατίδης και Μανουσαρίδης είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο Αχιλλέα Χαραλαμπίδη ο οποίος ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι δεν υπολογίζονται για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αμφότεροι οι παίκτες φυσικά και δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη στην συνεργασία τους με τον Απόλλωνα και ήδη έχουν αρχίσει να αναζητούν τους επόμενους σταθμούς στην καριέρα τους.

Τόσο οι Προβατίδης Μανουσαρίδης όσο και οι Ορφανός, Σακκάς, Αλμπάνης προπονούνται χωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα ο Γκουγκουλιάς ο οποίος και αυτός έχει ενημερωθεί να λύσει το συμβόλαιο του προπονήθηκε κανονικά.

Τσεκάρει δυο

Ωστόσο εκτός από τις προσεχείς αποδεσμεύσεις στον Απόλλωνα συνεχίζουν να κοιτάνε και για την ενίσχυση της ομάδας. Έτσι ο Αλέξης Αλεξίου περνάει από το μικροσκόπιο τους Ζερμέν Τίκο Μεσίνα και Ίσα Ν’ Ντογιέ. Αμφότεροι συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας και ο 50χρονος κόουτς Αλέξης Αλεξίου καλείται να αποφασίσει αν θα κινηθούν οι διαδικασίες απόκτησής τους. Εκτιμάται ότι περισσότερες πιθανότητες παραμονής συγκεντρώνει ο πρώτος, που είναι 23χρονος δεξιός χαφ.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected