Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 13ης αγωνιστικής

pre game

Δραματικό τόνο έδωσε στη συνέχεια του 3ου ομίλου η 12η αγωνιστική, που επέφερε ανακατατάξεις τόσο στην κορυφή όσο και στα όρια της γραμμής του υποβιβασμού. Στην πρώτη θέση πλέον (έστω και λόγω των μεταξύ τους αγώνων) φιγουράρει ο ΑΟ Κύμης, που “έπιασε” τη Λαμία στους 25 βαθμούς, εκμεταλλευόμενη την ήττα της τελευταίας από τα εντυπωσιακά Τρίκαλα.

Την ίδια ώρα, η “μάχη” μαίνεται στα ενδιάμεσα…πατώματα της βαθμολογίας, καθώς φαίνεται πως αρκετές θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν μέχρι τέλους στα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού, που θυμίζουμε πως οδηγεί πλέον στα τοπικά πρωταθλήματα!

Ας δούμε το ρεπορτάζ από τις επερχόμενες αναμετρήσεις αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων στις πρώτες 10 μέρες του Ιανουαρίου :

Μαχητής Τερψιθέας – ΑΟ Κύμης : Στη Λάρισα ταξιδεύει ο πρωτοπόρος και αήττητος ΑΟ Κύμης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μαχητή Τερψιθέας. Μία πολύ επικίνδυνη έξοδος για τους “κυανόλευκους”, που δυσκολεύτηκαν αρκετά με αντίπαλο τον ΦΑΣ Νάουσα την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο η ήττα της Λαμίας τους έφερε στην πρώτη θέση. Πολύ σημαντική κίνηση για τον Βαγγέλη Ντόβολη η προσθήκη του Δημήτρη Δρόσου από τον Απόλλων Καλαμαριάς, που ενισχύει σημαντικά την γραμμή κρούσης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν εκδοθεί το δελτίο του. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος είδε την ομάδα του να πετυχαίνει τέσσερα γκολ στον Πυργετό, στον αυριανό αγώνα όμως δεν υπολογίζει στον Λιλλολάρι, που θα αργήσει να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο σύνολο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μαλάκος και Νικούλης. Ο πρώτος, έχει πυρετό και θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση του αύριο ενώ ο δεύτερος, ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα και ο τεχνικός της ομάδας ελπίζει να νιώσει καλύτερα τις επόμενες ώρες.

ΑΟ Χαλκίς – Λαμία : Δύσκολη έξοδος και τον ΠΑΣ, που μεταβαίνει στη γειτονική Χαλκίδα για να τεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό ΑΟΧ. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη υπέστη την βαριά ήττα με 4-2 από τα Τρίκαλα εντός έδρας και έχασε το προβάδισμα για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ζητήσει την άμεση ενίσχυση της ομάδας και η διοίκηση προχώρησε ήδη σε τρεις σημαντικές προσθήκες, με παίκτες που προέρχονται από τη Football League. Ο λόγος για τους Γιάννη Αντωνόπουλο (Τύρναβο), Γκι Λεμά (Καλλιθέα) και Χρήστο Ευσταθίου από Γλυφάδα, που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Γιώργος Κουτρομάνος που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ στη διάθεση του προπονητή του θα τεθεί ο Ζλατκόφσκι, του οποίου η κίτρινη που δέχτηκε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ακυρώθηκε, λόγω λανθασμένης υπόδειξης του διαιτητή.

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” που προέρχονται από την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό στην έδρα του ΑΟ Καρδίτσας, θα επιδιώξουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι, με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη να προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των παικτών ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Απόντας για τον έμπειρο τεχνικό ο Γιώργος Κωνσταντάγκας, που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στην Καρδίτσα.

Αμπελωνιακός – Λευκάδια : Στη βόρεια Θεσσαλία ταξιδεύει αύριο ο ΠΑΣ, για να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Αμπελωνιακό. Η ομάδα της Ημαθίας προέρχεται από δύο εβδομάδες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν για τον κ. Παπανώτα, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Μπρέγκου (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ στον πάγκο θα παραμείνει ο Χρήστος Ζαρογιάννης, που συνεχίζει τις θεραπείες στο τραυματισμένο του γόνατο. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν και οι αφοί Μισαηλίδη, Πίτος και Παρσόπουλος, ωστόσο η θέληση τους να αγωνιστούν φαίνεται πως θα υπερισχύσει λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση. Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος είδε τους παίκτες του να αντιδρούν θετικά στο Βελεστίνο και με εξαιρετική απόδοση στο δεύτερο μέρος, “απέδρασαν” με το διπλό από μια δύσκολη έδρα. Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπανδρέου και Κομισόπουλο (τιμωρημένοι), όπως επίσης και τους Κόκκινο, Κακαβίτση, Αλεξανδρή και Ρόκα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πυργετός : Το πιο εύκολο θεωρητικά έργο της 13ης αγωνιστικής έχει η ομάδα της Πιερίας, υποδεχόμενη τον ουραγό Πυργετό. Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, που προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση και το εμφατικό 4-0 επί του Αχιλλέα Δομοκού, θα επιδιώξει τη νίκη που θα τον φέρει ένα σκαλοπάτι πιο πάνω στον βαθμολογικό πίνακα (το Μακροχώρι έχει ρεπό), ενώ υπό προϋποθέσεις (ήττα, ισοπαλία Λευκαδίων) μπορεί να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση. Ο νεαρός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Μακράκη, Μπαγγέα και Τασίδη αλλά και τους τραυματίες Καπασακαλίδη (θλάση) και Τσιαμπέρα (πρόβλημα στο γόνατο). Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Νίκου Αργυρούλη, μετά τη μεσοβδόμαδη…μπόρα και τα σενάρια περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα, ταξίδεψε στην Πιερία με στόχο την καλή εμφάνιση, χωρίς τον τιμωρημένο Πέτρο Ψωμολιά, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Τρίκαλα – Δωτιέας Αγιάς : Πολύ σημαντική αναμέτρηση και στα Τρίκαλα, καθώς αμφότεροι οι αντίπαλοι “καίγονται” για βαθμούς. Ο γηπεδούχος ΑΟΤ, που πραγματοποίησε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση στη Λαμία, συντρίβοντας την με 4-2, υποδέχεται τον Δωτιέα Αγιάς που πέτυχε σπουδαία επίσης νίκη στην Ημαθία, με αντίπαλο το Μακροχώρι. Αποκάλυψη για τους “βυσσινί” ο νεοαποκτηθείς Χρήστος Πέντσας, που πέτυχε χατ-τρικ στη Φθιώτιδα, ενώ την ίδια ώρα όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα εμφάνισαν τα στοιχεία εκείνα που έλειπαν από την ομάδα του Τίμου Καβακά. Απόντες από το αυριανό παιχνίδι για τον έμπειρο τεχνικό ο Αποστόλης Ηλίας που συμπλήρωσε κάρτες αλλά και ο άτυχος Μπάμπης Λουϊζίδης, που το χτύπημα στο κεφάλι του απέφερε τρία κατάγματα στη μύτη. Για τους Λαρισαίους, ο Σωτήρης Αντωνίου περιμένει με αγωνία να δει αν μπορεί να υπολογίζει στους δύο νεοαποκτηθέντες Λαμπρόπουλο και Νταγιάντα (αναμένεται η έκδοση των δελτίων), ενώ την ίδια ώρα απόντες θα είναι και πάλι οι Πολύζος, Τζιόλας και Τσένο που ζήτησαν να αποχωρήσουν από τους “ερυθρόλευκους”.

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Καρδίτσας : Ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά και το αυριανό παιχνίδι για ΦΑΣ και ΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες την Κυριακή στο ΔΑΚ Νάουσας. Ο Βασίλης Αργυρίου έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του στη μακρινή Κύμη και ευελπιστεί να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό  στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης με αντίπαλο την ομάδα της Καρδίτσας. Στις προπονήσεις των “κυανολεύκων” συμμετέχει πλέον και ο Πασχάλης Αργυρίου που είχε αποχωρήσει για ένα διάστημα από τις δραστηριότητες του συλλόγου ,ενώ ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει την αναζήτηση παικτών που θα βοηθήσουν στη φετινή προσπάθεια της ομάδας στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής. Στην αντίπερα όχθη, το…θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται, καθώς η πρόσληψη του Στέφανου Μεϊμάρογλου στη θέση του Γιάννη Μάγγου, διήρκεσε μόλις…ένα 24ωρο καθώς αποχώρησε και αυτός, επικαλούμενους προσωπικούς λόγους! Οι παίκτες παρατηρούν “παγωμένοι” τις εξελίξεις, την ίδια ώρα που η ομάδα χρειάζεται τους βαθμούς για να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Από την αναμέτρηση στην Ημαθία θα απουσιάσουν οι Καβαλάρης και Καραγιώργος, που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τη Χαλκίδα.

Αχιλλέας Δομοκού – Ρήγας Φεραίος : Μάχη…επιβίωσης για τους δύο αντιπάλους. Αχιλλέας και Ρήγας διασταυρώνουν τα…ξίφη τους, σε μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες επιζητούν το “ροζ φύλλο”, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι, που πλέον προχωρούν με τον Κώστα Κολομητρούση στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Αχιλλέα Καμπά, προέρχονται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα στη Νεοκαισάρεια και στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο θα επιδιώξουν τη νίκη, κόντρα σε έναν επίσης “πληγωμένο” αντίπαλο μετά το τελευταίο αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό. Ο Λάκης Μπακάλης ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση στον συγκεκριμένο αγώνα και ζήτησε συσπείρωση και υπομονή για να επανέλθει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις.

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, που για μία ακόμη φορά θα καλυφθεί ζωντανά από το Imathia Sports News :

Τρίκαλα – Δωτιέας Αγιάς

ΑΟ Χαλκίς – Λαμία

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΟ Καρδίτσας

Αμπελωνιακός – Λευκάδια

Μαχητής Τερψιθέας – ΑΟ Κύμης

Αχιλλέας Δομοκού – Ρήγας Φεραίος

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πυργετός Λάρισας

Ρεπό : Μακροχώρι

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected