Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μουδανιά – Ταξιδεύουν για Κιλκίς με παρέμβαση του…

3faea7e4e10049620b13d30157cb87e0_LΘα ταξιδέψουν τελικά στο Κιλκίς τα Μουδανιά, για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, όπως αποφασίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Παναγιωτόπουλος δέχτηκε μεγάλη πίεση από παράγοντες και γονείς ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες. Σημαντικό ρόλο για την απόφαση αυτή έπαιξε και η παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΣ Χαλκιδικής και μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ, Αργύρη Βούλγαρη, στο θέμα του προστίμου των 765 ευρώ που επιβλήθηκε στον σύλλογο λόγω καρτών, έτσι ώστε να πληρωθεί την Δευτέρα το 1/3 του ποσού και τα υπόλοιπα στην συνέχεια.

Ήδη οι παίκτες ειδοποιήθηκαν ότι η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο αγώνα στο Κιλκίς και στο πρωτάθλημα, ενώ στον πάγκο θα κάτσει ο γυμναστής της ομάδας Γιώργος Γκουτζούχας, ο οποίος τους προπόνησε τις προηγούμενες ημέρες εκτός βέβαια από την Παρασκευή.  Πεποίθηση όλων είναι ότι θα επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα των Μουδανιών, με την βοήθεια όλων και θα μπορέσει να διεκδικήσει έστω την παραμονή της στην κατηγορία, αρχής γενομένης στο παιχνίδι κόντρα στον Κιλκισιακό.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected